2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم شوخی میکنم میگم تو هم دنبال موقعیت بودی سریع جنستو بفروشی 😂😂😂😂😄😄

من فقط دلم میخواد همه جورابای با کیفیت داشته باشن اونم با مناسب ترین قیمت، پیامی که برا استارتر نوشتمو بخون لطفاذ🥲

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
خیلی ممنونم از انرژی خوبی که بهم دادی، من تازه امروز اولین روز شروع کارمه. پر قدرت ادامه میدم اجازه ...

توی هرکاری مسلما حرف و حدیث و شکست و زمین خوردن هست مهم اینه که قوی باشی و راهتو ادامه بدی شک نکن میتونی   

چه جالب  اگه دوست داشتی قضیشو بگو

تو اینستا من داشتم میچرخیدم خب بعد یه ست کراپ و شلوار پروانه دیدم بعد خیلیییی خوشم اومد خواستم ببینم قیمتش چنده قیمت نزده بود رفتم تو کامنتا دیدم ی نفر نوشته که

چقدر کاراتون قشنگه حیف کسیو ندارم براش بخرم

منم ب شوخی کامنت گذاشتم ک من هستم میتونی برامن بخری

خلاصه ک فرداش بیدار شدم دیدم رفته برام سفارش داده اومده میگ برو ادرستو بده ب انلاین شاپ ک برات بفرسته😅

منو بگوووو ذوققققق مرگگگگگگ

دیگ بعد اون ماجرا ی مدت بعدشم باهم وارد رابطه شدیم😍

الانمممم که تا الانه از انتخابم خیلی خوشحالم❤️

توی هرکاری مسلما حرف و حدیث و شکست و زمین خوردن هست مهم اینه که قوی باشی و راهتو ادامه بدی شک نکن می ...

به فاال نیک میگیرم حرفاتو ، خیلی ممنونم ازت. 

راستی عکس کارارو تاپیک یکی مونده به آخرم گذاشتم دوست داشتی برو ببین ، خوشحال میشم جورابای گشنگمو تو خونه‌هاتون ببینم 🥺❤️

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
تو اینستا من داشتم میچرخیدم خب بعد یه ست کراپ و شلوار پروانه دیدم بعد خیلیییی خوشم اومد خواستم ببینم ...

پایدار بمونید عزیزممم

انشالله همیشه همین‌طوری خوشحال باشی😍😍

2823
2791
2779
2792