2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو هم از آب گل آلوده ماهی بگیر😅😅

چرا اینطوری برداشت میکنی ؟ 🥲

من تازه کارمو شروع کردم دارم با کم ترین قیمت جوراب میفروشتم، هیچ جایی با این کیفیت نمیتونی جوراب ۳۰,۲۵,۶۰ تومنی پیدا کنی ....

خیلی ناراحت شدم از حرفت :))))

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
چرا اینطوری برداشت میکنی ؟ 🥲 من تازه کارمو شروع کردم دارم با کم ترین قیمت جوراب میفروشتم، هیچ جایی ...

عزیزمم موفق باشییییی❤️🫶🏻🥹

عشق میکنم واقعا دخترامون مستقل شدن

چرا اینطوری برداشت میکنی ؟ 🥲 من تازه کارمو شروع کردم دارم با کم ترین قیمت جوراب میفروشتم، هیچ جایی ...

دارم شوخی میکنم میگم تو هم دنبال موقعیت بودی سریع جنستو بفروشی 😂😂😂😂😄😄

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

من که هرسال گل میخرم برای همسرم برای دوتا پسرامم عروسک خرسی با یه قلب قرمز که همه مغازه ها نزدیک ولنتاین میشه میارن،میخرم براشون  همسرمم ادکلن میخره برام فکر کنم

عزیزمم موفق باشییییی❤️🫶🏻🥹 عشق میکنم واقعا دخترامون مستقل شدن

خیلی ممنونم از انرژی خوبی که بهم دادی، من تازه امروز اولین روز شروع کارمه. پر قدرت ادامه میدم اجازه نمیدم بقیه آدما با بی انصافی مردمو گول بزنن ، آخه از تولیدکننده شنیدم همهههه حداقل با دو برابر سود میفروشن جورابارو تا ۳ و نیم برابر هم بوده ..... خیلیییی نامردیه🥲 حالا منی که اینقدر قیمت کارامو آوردم پایین از چند ساعت پیش تو سایت نه تنها کسی خرید نکرد بلکه همه کلی حرف بد و ماراحت کننده بهم زدن :))))))

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
2824
2823
2791
2779
2792