2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چرا باید به زور ادامه داد کاش پدر مادرم ناراحت نمیشدن ی کانیه هم نمیموندم 

دقیقا بخاطر پدر و مادرم دارم به این زندگی ادامه میدم

کاش اصلا به این دنیا نمیومدم

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۱_۲۰۳۱۰۱۶۸۴_jzlj.mp4/

منم خیلی دلگیرم خیلی  خواستگارم ده سال ازم کوچیکتره خودم سنم بالاست برای ازدواج واقعا نمی‌دونم ...

این که مشکل حساب نمشه عزیز دلم ایشالا یه ادم بهتر یا کنار میای بعضی وقتا ی اتفاقایی می افته فقط مرگ میتونه درمانش باشه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
این که مشکل حساب نمشه عزیز دلم ایشالا یه ادم بهتر یا کنار میای بعضی وقتا ی اتفاقایی می افته فقط مرگ ...

۳۸ سالمه 

مطمینا موقعیت بهتری ندارم 

و کلی از مشکلاتی ک باعت میشه ب خودم بگم راهی نیست جز اینکه ازدواج کنم 

فقط یکبار فرصت زندگی داری همه چیزو به خدا بسپار حل میشه 

پیشنهاد میکنم سوره یاسینو چهل روز بخون با اینکه مذهبی نیستم اما دیدم معجزاتشو تو زندگیم🥹✨🤍دلت روشن و پر نور✨🙌🏻

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است

منم از طرف خانوادم هیچ خیری ندیدم فقط زاییدن بلد بودن دیگه هیچ مسئولیتی درقبال بچه هاشون برعهده نمیگیرن اجازه ندارم یه روز باشوهرم دعواکردم برم خونه مادرم سریع برمیگردونن

راستی جورابای مردونه‌ی ۳۰ تومنی و زیر قوزکی ۲۵ تومنی داره همه طرح و رنگ، دوست داشتید حمایت کنید از جشنواره‌ی ۵۰ روز تا عید جورینجو 💜🫂

تاپیک یکی مونده به آخرم عکس کارارو گذاشتم بقیه رو هم میزارم.😍🔥

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
۳۸ سالمه  مطمینا موقعیت بهتری ندارم  و کلی از مشکلاتی ک باعت میشه ب خودم بگم راهی نیست ج ...

چرا از چاله میخوای به چاه بیفتی 

اینکه ازدواج نکنی خیلی بهتره تا یه ازدواجِ اشتباه بکنی