2777
2789
عنوان

من چی بگم به خودم 🤦🏻‍♀️

175 بازدید | 4 پست

خوب از اونجایی که تصمیم به ترک یه نفر داشتم و بعد از چند روز بهش پیام دادم هم خوشحالم هم عصبی ...

عصبی که فهمیدم ترکش به این راحتیا نیست ...

خوشحالم چون بالاخره با هم حرف زدیم و آرومم کرد حرف زدن باهاش ،هر چند من بیشتر گوینده بودم و حرف دلم رو میزدم بهش و تهش یه اشتراک دیگه باهاش پیدا کردم ...نمره ی یکی از درسامون از یه استاد یکی بود 😂با یه نمره ی مشترک ما رو انداخته استاد 🤝🏻😂بین اون حجم از غم تنها چیزی که میتونست راضیم کنه همین بود ،نمیخواستم بگما ،میگفت یعنی از من بدتری تو ؟و وقتی گفتم ...هوف ،تو زندگیم همچین فاجعه ای نوبر بود ،بین اون حجم از بیست و نمرات متعادل دیگه اون نمره ی زیبا  خوش درخشیده همین اول کاری و یه تنه گند زد به معدل نازنینم ،شک ندارم که استادم لج کرده باهام و طبیعیه برام ...اولین نمره ی پایین زندگیم بود ...هیچکس نمیدونه دقیقشو ،به جز او و خانواده ی گرامی ...ولی جدی خوشحالم از این حجم از اشتراکات زیاد زندگیم با او ...

و موهام ،کوتاه نشد ،نصفه موند و الان با یه موهای کوتاه و بلندی مواجه هستم که احتمالا فردا اوکی میشه ...

جدیدا حس خوبی نسبت به خودم ندارم ولی فهمیدم با هر آدمی نگردم ،با هر آدمی دوست نشم ...خیلی چیزا یاد گرفتم تو این چند ماه و بزرگتر شدم ...خیلی اشتباه کردم باز و باز و باز ...ولی خوشحالم که اولش بود ،نه آخرش و زود فهمیدم ،ضرر رو هر وقت جلوشو بگیری منفعته ،برای چندمین قدم ،پیام دادم به یه فردی که هدفامو زندگی میکنه و فعلا امیدی ندارم جواب بده چون فهمیدم امتحان زیاد داره ...ولی امیدوارم تهش جواب بده و کمک کنه زندگیم روند جدیدی رو پیش بگیره ...

عزیزم به نظرم زیاد رمانتیک فکر نکن.

به این دوستی ها هم دل نبند.

خیلی بازی میشه با روح و احساساتت.

بزار اگه مردی واقعااا دوست دارم ،نشون بده که مسئولیت پذیره و بیاد خاستگاری.

این دوستی ها آسیب زننده است.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

عزیزم به نظرم زیاد رمانتیک فکر نکن. به این دوستی ها هم دل نبند. خیلی بازی میشه با روح و احساساتت. ...

رمانتیک بازی که نیست ،دوستی خاصیم نداریم،یه علاقه ی کوچیک بینمونه که منم دارم نادیده اش میگیرم یعنی تلاش میکنم که بیخیال بشم ...

تو سنی نیستیم که بخواییم به این چیزا فکر کنیم ،حداقل اون ...فعلا ازدواج تنها چیزیه که حتی نمیتونم بهش فکر کنم پس صدق نمیکنه حرفاتون تا حدی ...با تشکر 🙏🏻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمانتیک بازی که نیست ،دوستی خاصیم نداریم،شاید یه علاقه ی کوچیک بینمونه که منم دارم نادیده اش میگیرم ...

عزیزم اگه در سن ازدواج نیستی ،سعی کن با هیچ کس وارد دوستی نشی.چون خودت آسیب میبینی.

همین علاقه های کوچیک ...

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است.