2777
2789

یه تاپیک دیدم ..

یهو یادم افتاد حالم بد شد..

یادمه ۸ سالم بود..یه معلم وحشی داشتم..توی اون یکسالی که من تو کلاسش بودم به معنای واقعی شکنجه روحی روانی شدم..هرروز تحقیر..هرروز کتک و سیلی

هرروز ..هرروزززز

مادر پدرم سواد نداشتن..منم بچه اول خب ضعیف بودم کمی..انقد آروم بودم ک گاهی میگم کاش شیطونی میکردم یکم حداقل دلم نمیسوخت

هیچوقت نمیبخشم و حلالش نمیکنم

هرروز منو میزد

یه بار انقد زد زیر چشمم کبود شد 

یا میگفت بشین کف زمین بقیه هم دفترمو لگد میکردن خاکی میشدم

من الان شدم یه دختر استرسی..یه دختر مریض..یه جوون افسرده..که مشت مشت قرص اعصاب میخورم

خدا ازش نگذره

اسمشم جمیله شکری بود

ببین من بمیرمم اونو حلال نمیکنم که

نمیگذرم ازش

خدا هم نگذره

چرا همچین کاری میکرد؟

ما هم معلم عقده ای داشتیم ولی با کل کلاس مشکل داشت نه یه شخص خاص

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز دلم برا ی بچه ی خیلی سوووووخت بعضیا ذره ی احساس ندارن 

پسر بیچاره باباش چوپون بود 

رفت برا درس بلد نبود دوستاش گفتن بعضی وقتا با باباش میره کوه برا این درس نخوند 

کلا ۹سالش بود 

معلمم گفته ب درد همون میخوری ک بری کوه مث بابات 

چقد بچه بیچاره گریه کرد

زمان مقصر نیست ....آدمها را آدمها پیر میکنند.🙃

من خیلی خوشبخت بودم که همیشه بهترین معلم و مدیر و ناظم رو داشتم

بابام ورشکسته بود کوره آجر داشت اونموقع من دوم ابتدایی بودم یادمه شاگرد اول کلاس میشدم همیشه 

و بزرگتر که شدم متوجه اصل داستان شدم

مثلا کفش نداشتم یا کاپشن یا هرچیزی همونو مدیرمون بهم جایزه میداد اونم یواشکی

چقدر خوشحال میشدم

اسی جان برات آرامش آرزو میکنم ان شاءالله یه اتفاق خوب بشوره ببره هرچی که روحت رو آزرده کرده عمیقا ناراحت شدم 😳

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

معلم کلاس اول منم منوکتک میزداینقدمیترسیدم ازش که اوفت تحصیلی شدیدکردم!..آخه بچه 6ساله چه میفهمه!! بچه 6ساله کتک زدن وتحقیرکردن داره؟! 😑خداازاون وهمه ی دبیرایی که تحقیرم کردن نگذره... 

منم ی معلم داشت کلاس پنجم خانم طرفی تاحالا نبخشیدمش. یه روانی بود واقعااخداروشکر من درسخون بودم مگرنه معلوم نبود چیکار می‌کرد.. یبار اومد کلاس گف خانوادت زنگ زدن گفتن همش تو خیابونا میگردی درس نمیخونی حالا من بچه درس خون بودم وبه شدت آدم درونگرایی بودمو هستم اصلا برعکس بقیه توخیابون نمی‌رفتم واس بازی..دوس نداشتم هرچی گفتم غیرممکنه میگف نه خانوادت زنگ زدن گفتن...بیارم اومد گف دخترم که کلاس پیش دبستانی گفته دستشو کشیدی گفتم من گف آره مشخصاتی ک داد باتو میخونه هرچی گفتم دخترتون بیار اگه بازم گف من بودم دیگه من هیچی نمیگم قبول نکرد حرف خودشو میزد..خیلی سخته تو اون سن کاری نکرده باشیو بزور بهش متهمت کنن عوضی حتی از درس زدم کرده بود معلوم نبود چ مرگش بود اینا فقط دوتا از کاراش بود

زمان ما معلما روانی بودن معلم یکی از سالای دبستان ماهم یه زن دیوانه وحشی بود بدجور میزد بچه ها رو ...

الانم مجال بدی همونن.  ولی الان بچه ها پشتشون به خانواده هاشون گرمه کافیه یکی دست بلند کنه خانواده ها اجدادش رو میارن جلوش.  ما به خانواده هامون میگفتیم کتک زدن میگن حقت بوده لابد.  

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
2790
2778
2791
2779
2792