haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 550 عنوان بیخوابی 86 بازدید | 6 پست دوستان یسره بی خوابی دارم الان۳ ساله چیکار کنم؟امشب عکسای قدیممو دیدم نابود شدم (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 1402/11/11 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 550 درضمن به دلیل فکر به زخم شدید معده ام است که هیچ وقت خوب نمیشه (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 550 برو دکتر دارو مصرف کن دیازپام میخورم اثر نداره (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
حپه_انگول عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2385 قرص ملاتونین۵بخور براخابت برا زخم معدتم هروز صوب ناشتا کاهو و سیب بخور خوب میشی کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
haنta مدیر استارتر عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 550 قرص ملاتونین۵بخور براخابت برا زخم معدتم هروز صوب ناشتا کاهو و سیب بخور خوب میشی بنظرت مشکل بی خوابین باعث استخونی شدن صورتم شده؟ (کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
حپه_انگول عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 2385 بنظرت مشکل بی خوابین باعث استخونی شدن صورتم شده؟ باعث لاغری گودی چشم ریزش مو معدع درد باعث هزارتا مشکل میشع برات حتی تحلیل بافت عضلع کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار