2777
2789
عنوان

نوزاد

77 بازدید | 14 پست

دخترم یک سالشه از رو میز 80سانتی افتاد 5دقیقه گریه و جیغ زد یک ساعت بیدار نگهش داشتم دیگه بیدار نموند خوابید سرش ن کبود شد ن استفراغ کرد ن چیزی بازیم کرد اما من خیلی میترسم چکار کنم😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که چیزی نیست اما بعضی خونریزی‌های داخل جمجمه علائم خودشون رو دیرتر نشون میدن تا صبح چند بار بیدارش کن ببین هوشیار میشه اگه دیدی گیج و منگه ببرش دکتر. یا اگه بالا آورد یا دیدی چیزی نمیخوره یا هر چیز غیر طبیعی دیگه. حالا سرش به زمین خورد شما دیدی؟

انشاالله که چیزی نیست اما بعضی خونریزی‌های داخل جمجمه علائم خودشون رو دیرتر نشون میدن تا صبح چند بار ...

اره جلو چشمام افتاد اومدم بگیرمش دیر شد تا الان کلی بازی کرد بعد خوابید فردا حتما میبرمش دکتر

چیزی نشده. نترس. راحت بگیر بخواب عزیزم... دختر منم زیاد مثلا دادم بغل بچه ها افتاده. یا از رو تختمون ک ارتفاعش همون ۸۰سانت میشه افتاده.حتی تو خواب افتاده... ولی خداروشکر چیزی نشده

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

اره جلو چشمام افتاد اومدم بگیرمش دیر شد تا الان کلی بازی کرد بعد خوابید فردا حتما میبرمش دکتر

به احتمال زیاد چیزی نیست دختر من رفته بودیم شمال از پله های ویلایی که اجاره

کرده بودیم با یک متر و نیم ارتفاع افتاد پایین سرش به جایی نخورد پدرش دویید که بگیرتش بهش نرسید و  پایین پله ها  اومد پایین واقعا خدا نگهش داشت حتی یک خراش برنداشت 

به احتمال زیاد چیزی نیست دختر من رفته بودیم شمال از پله های ویلایی که اجاره کرده بودیم با یک متر و ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر الهی خدا حفظش کنه براتون 🤲

چیزی نشده. نترس. راحت بگیر بخواب عزیزم... دختر منم زیاد مثلا دادم بغل بچه ها افتاده. یا از رو تختمون ...

بچه تا بزرگ بشه پدر مادرا درمیاد بخدا 

من خیلی سر این بچم حساس شدم چون هم زود بدنیا اومد هم وزن خیلیییییی کمی داشت

بچه تا بزرگ بشه پدر مادرا درمیاد بخدا  من خیلی سر این بچم حساس شدم چون هم زود بدنیا اومد هم وز ...

آره خب. ی ضرب المثله میگه تا گوساله گاو شود، دل صاحبش آب شود..

زیاد سخت نگیر... بچه ۱ ساله استخوناش محکم شده دیگه... گفتی نوزاد فک کردم مثلا یکی دو ماهشه بچه ت... دختر منم ۱ سال و ۲ ماهشه... برو راحت بخواب

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن