2777
2789
عنوان

شوهر بد

1563 بازدید | 20 پست

بچه ها حالم خیلی بد شوهرم خیلی بد اخلاق صفر پیش خانوادش من و همش ضایع میکنه خیلی خجالت میکشم حالم کنارش خیلی بد چی کار کنم هر شب با گریه میخوابم

خسته ترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نرو خونه مامانش که جوگیرنشه شوهرت

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم میفهمم چی میگی  سعی کن باهاش صحبت کنی در مورد رفتار و حرف زدنش  وبهش بگی اینا نارا ...

هزاربار گفتم انگار هر بار بدتر میکنه خوشش میاد عذابم بده.حالم خیلی بد هیچ انگیزه ای ندارم خستم کرده چی کار کنم هر بار میرم خونه خانوادش با گربه برمیگردم

خسته ترینم
برای منم اخلاق صفرررر.... بخاطر آرامش بچه آت سکوت کن 

خیلی سخت همه چیز و دارم میریزم تو خودم دیگه نمیتونم یه زخمی تو دلم هیچ جور خوب نمیشه خیلی حالم بد 

خسته ترینم
چه رفتارایی انجام میده چه حرفایی میزته؟

مثلا پیش خانوادش هی طلبکارانه میگه این و بیار اون و بیار بچه رو بگیر.به مامانش میگه هی نگار از من پول میگیره از این جور چیزا 

خسته ترینم