2777
2789
عنوان

زن متاهل هرزه

850 بازدید | 29 پست

تلگرام منو شوهرم یکی هست و روی گوشی هر دومون نصب هست ، یه زن متاهل گیر داده به شوهرم ، پیام تلگرام به صورت نوتیفیکیشن روی گوشیامون میاد اما وقتی میریم داخل تلگرام پیامی نیست 

بدمون میاد هی پیامش میاد ، منتظریم یکبار پیامش حذف نشه از خجالتش در بیاییم 

چرا اینجور میشه ؟سکرت چت و مدت دار پیام میده؟ 

چکار کنیم نتونه پیام بده

حتی ایدیش رو نداریم که بلاک کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت خوب باشه زن لختم ببینه راهش درسته بزار پیام بده

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
صبح ها آنلاین میشیم پیام صبح بخیرش میاد ، شبا پیام شب بخیر

شوهرت سرکارت گذاشته خودش جوابشو میده و پیامارو پاک میکنع ک نمیبینی. اگر جوابشو نمیداد ول میکرد. جواب میده که بازم پیام میفرسته