2777
2789

بی وفایی کرد چیکارکرد؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خودتو درگیر نکن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر رسیدیم🤲❤️‍

الان این پست وسط این تاپیک پر از غم‌چه معنیی میده؟!

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
چی گفتم مگه!منم یه زمانی مثل ایشون بودم سختی کشیدم ایشالا ایشونم حال دلشون خوب بشه غیر از اینه؟

حرفت بیشتر شبیه پز بود تا دلداری 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
پز؟؟چی میگی خاهر من مگه جاریمه بیام پز بزنم بسملا

خب الان با گفتن این حرفت دردی از اسی دوا شد؟

مثلا خواستی بگی هه ما رسیدیم تو نرسیدی بدبخت شدی؟

خیلییی بیربط حرف میزنی خانوم 

به منم ربطی نداره هااا کی چی گفته

ولی یه لحظه دلم به حال استارتر کباب شد که اومده درد و دل

اینجا هم اینجوری نمک رو زخمش میپاشن 

از این به بعد وقتی یکی داره از بدبختیاش میگه از خوشبختیات نگو.هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

البته خوشبخت تر بشی:)♥️

خب الان با گفتن این حرفت دردی از اسی دوا شد؟ مثلا خواستی بگی هه ما رسیدیم تو نرسیدی بدبخت شدی؟ خیل ...

اصلا اینطوری نبوده یه لحظه یاد بدبختیای خودم افتادم بعدش اینو گفتم بعدشم اگه باعث ناراحتیشون شده من معزرت میخام!ولی شماهم یکم بهتر کلماتو بگید بهتره به منم برمیخوره خب

اصلا اینطوری نبوده یه لحظه یاد بدبختیای خودم افتادم بعدش اینو گفتم بعدشم اگه باعث ناراحتیشون شده من ...

جای ناراحت شدن نداره که 

مگه دشمن‌خونی همیم 

قصدم رنجشت نبود دوستانه نظرمو گفتم ...دگر خودانی 🚶🏻‍♀️