2777
2789
عنوان

رنگ‌مو و الرژی

1599 بازدید | 13 پست

خانوما من موهامو دکلره کردم بعدش رنگ گذاشتم از چند ساعت بعدش سرم خارش گرفت با چشمام و گوشام لاله هاش متورم شد و قرمز شد. یه غده کوچولو هم پشت گوشم دراومد رفتم دکتر پماد داد و دارو تزریق کرد و قرص داد اما هنوز خارش دارم و لاله گوشم متورمه بنظرتون خوب میشه یا برم ازمایش خیلی نگرانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حساسیت پیداکردی به موادش بهت آمپول هیدروکورتیزون یابتامتازون داد؟معمولاپمادای همین آمپولارم میدن بتامتازون وهیدروکورتیزون وتریامسینولون ان ان برای گوشتم قطره بتامتازون،،بعدیه مدت خوب میشه مال من تاول زده بودبعدیه هفته خوب شد

حساسیت پیداکردی به موادش بهت آمپول هیدروکورتیزون یابتامتازون داد؟معمولاپمادای همین آمپولارم میدن بتا ...

اره عزیزم همینا رو داد انشالله که زود خوب بشم از خارش سر گوش کلافه شدم

اره عزیزم همینا رو داد انشالله که زود خوب بشم از خارش سر گوش کلافه شدم

خوب میشی عزیزم نگران نباش منم حساسیت دارم یه بارکه دکلره گذاشتم تاول زد دکترپمادوآمپول دادبعدیه هفته خوب شد،دکلره های خارجی بگیرازونا که سر رو خنک میکنن فک کنم اسم یکیشون آیس باشه به لوازم آرایشیا بگی دکلره ای میخوام که سرروخنک کنه اگه داشته باشن میدن خیلی خوبه بجای اینکه سرروداغ کنه خنک میکنه

خوب میشی عزیزم نگران نباش منم حساسیت دارم یه بارکه دکلره گذاشتم تاول زد دکترپمادوآمپول دادبعدیه هفته ...

دورت بگردم ممنون ازت من غلط بکنم دیگه بزارم توبه کار شدم بخدا هر چی از خدا میخوای بهت بده

ان شاءالله بهتر میشی ببین شاید به دکلره حساسیت داشتی چون شیشمایی بودنش از رنگ زیادتره ولی رنگم گذاشت ...

اره احتمالا همینه چون قبلا رنگ گذاشتم اینجوری نشد چه میدونم بخدا شاید تاریخش گذشته بود