2777
2789
عنوان

رفع مشکل کبد چرب با طب سنتی😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما اگه شماره نظام پزشکی ندارید حق نسخه بیچیدن واسه بقیه را ندارید

ما داروی گیاهی میدیم نیازی به نظام پزشکی نیست کسی به شما نگفته بیای درمان کنی 

من با کسایی هستم که با داروهای شیمیایی جواب نگرفتن

🔴🔴🔴🔴 تاپیک قبلی تون هم که گفتین بیایین ۱۴۷ هزار تومان پول بدین رژیم بدم برای لاغری  و...

❌️❌️❌️تا عید ۹ کیلو کم می کنین ❌️❌️❌️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ما داروی گیاهی میدیم نیازی به نظام پزشکی نیست کسی به شما نگفته بیای درمان کنی  من با کسایی هست ...

همون داروی گیاهی هم باید شماره نظام پزشکی داشته باشی. 

کسی که می خواد با طب سنتی درمان بشه باید بره سراغ کسی که مدرک phd داره نه شما دوست عزیز

🔴🔴🔴🔴 تاپیک قبلی تون هم که گفتین بیایین ۱۴۷ هزار تومان پول بدین رژیم بدم برای لاغری  و... ❌ ...

دروغ نیس عزیزم

گروه چالش لاغری داریم زیرنظر دکتر و کارشناس لاغری که کلی ادم تو یک هفته ۲ کیلو وزن کم کردن

بدون دارو و پودر و دمنوش فقط و فقط با رژیم اصولی 

🔴🔴🔴🔴 تاپیک قبلی تون هم که گفتین بیایین ۱۴۷ هزار تومان پول بدین رژیم بدم برای لاغری  و... ❌ ...

دقیقا و من از همین جا به همه می گم اگه می خواید پول بدید لااقل برید پیش یه کارشناس تغذیه ویزیتش کمتر هم هست.

متنفرم از طب سنتی. به نظرم ی مشت کلاش هستن

نگو  خواهرزاده م می خواد تخصص طب سنتی بگیره  ۷ سال پزشکی عمومی رو تموم کرد  خیلی سخت قبول شد. برای تخصص.    یعنی بخدا از این بامطالعه تر و آگاهتر و البته معتمد تر تو اقوام نداریم.  

نگو  خواهرزاده م می خواد تخصص طب سنتی بگیره  ۷ سال پزشکی عمومی رو تموم کرد  خیلی سخت ...

بله این درسته ما برای این شخص احترام قائل ایم و بهش اعتماد می کنیم.

ولی کسی که با یک دوره چند ماهه میاد برای مردم نسخه می پیچه برای من یکی اصلا قابل احترام نیست.

دقیقا و من از همین جا به همه می گم اگه می خواید پول بدید لااقل برید پیش یه کارشناس تغذیه ویزیتش کمتر ...

متخصص طب سنتی از همه بهتره.  بالاخره ۷سال پزشکی عمومی خونده. و بعد تخصصش رو از دانشگاههای معتبر می گیره. و به طبع و مزاج افراد آگاهی داره.  و برطبق اون دارو می نویسه. کارشناس تغذیه فقط،به علوم گیاهان دارویی مسلطه و از طبع و مزاج خیلی آگاهی نداره

بله این درسته ما برای این شخص احترام قائل ایم و بهش اعتماد می کنیم. ولی کسی که با یک دوره چند ماهه ...

نه ایشون جمع بسته و گفته یه عده کلاشند. درسته منم اینا که بازاریابند و فقط هدفشون فروش،محصولاتشون هست قبول ندارم.  ولی طب ابن سینا و کسانیکه سالها در دانشگاه‌های معتبر درس می خونند و مدرک تخصص می گیرند یکی نیستند