2777
2789
عنوان

کنکور 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم از دی شروع کردم تجربیم اول دهم رو خوندم تا آخر دی هنوز هم یکمش موند از بهمن دوازدهم رو شروع کر ...

فکر خوبیه ولی من مشکل خواب دارم نمی تونم راس یه ساعتی مشخصی  بیدار بشم 🥲 طوری نیست ؟

با اینکه خیلی دهنم سرویس شده ولی توکلم به خداست همه تلاشمو میکنم🥲

واقعا خیلی خوب پیش رفتی بیشتر  کسایی که بچه دار میشن دیگه قید همه چیز رو میزنن ولی تو داری تلاش می‌کنی موفق بشی 

فکر خوبیه ولی من مشکل خواب دارم نمی تونم راس یه ساعتی مشخصی  بیدار بشم 🥲 طوری نیست ؟

نه منم اتفاقا مث توعم یه روز زود بیدار میشم یه روز دیر 

فردا میخوام زود بیدار بشم برم کتابخونه 

دیگه بستمه تنبلی 😁

نه منم اتفاقا مث توعم یه روز زود بیدار میشم یه روز دیر  فردا میخوام زود بیدار بشم برم کتابخونه ...

خوبه من کتابخونه بهم دوره نمیرم اوکیم فردا برنامه ام رو کامل اجرا میکنم دروغم نمیگم😎 

منم به همین بیماری مبتلام دروغ گفتن به مشاور بزرگترین ظلمیه که هر کنکوری میتونه در حق خودش بکنه

سلام خوبی تو؟ اسمتو یادم نمیاد متاسفانه🤕 تو میشناسی منو! اسمام!.. کاربر hana99400

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
حله پس  میخوای آیدی بدم بریم ایتا یا روبیکا  یا همینجا خوبه؟

پیامت رو دیر دیدم بریم ایتا امروز برنامه ام رو اجرا کردم ولی اخرش یه پارت رو نتونستم بخونم😶

سلام خوبی تو؟ اسمتو یادم نمیاد متاسفانه🤕 تو میشناسی منو! اسمام!.. کاربر hana99400

اره یادمه قربونت من خوبم 

تو چطوری،

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اره یادمه قربونت من خوبم  تو چطوری،

خوبم ممنون🧡 امیدوارم تو مسیر کنکور ثابت قدم باشی💛

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خوبم ممنون🧡 امیدوارم تو مسیر کنکور ثابت قدم باشی💛

همچنین عزیزم

خیلی کم میخونم ولی باید دیگ این مدت باقی مونده رو بیشتر کنم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱