2821
2789
عنوان

خرم آباد

12680 بازدید | 32 پست
سلام خرم آباد برای زندگی شهر خوبی هستش یا نه؟ از نظر بافت شهری و امکانات و تمیزی شهر و امنیت چه طوره؟لهجه خاصی دارن؟کسی بلد نباشه اذیت نمیشه؟ چه خوبی ها و بدی هایی بین اکثر مردم شهر وجود داره؟ توی این شهر آدم احساس غربت میکنه یا نه؟ برای مسافرت چه طور خوبه؟ کدوم فصل مناسبه؟ جاهای دیدنیش کجاست؟
اره شهر خوبیمه م عمه هام اونجا زندگی میکنن..طبیعتش زیاده مردمش هم خونگرمن
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لرستان استان چهار فصله
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
شهر خیلی قشنگیه، از لحاظ آب و هوا برای مسافرت و تفریح عالیه به خصوص بهار از لحاظ تمیزی هم خوب امنیت هم داره ولی یه مقدار طایفه طایفه هست و این که به نطر من آدم حس عربت داره ولی شاید نطر من باشه و اشتباه کنم
من خونه پدر بزرگ مادری ام اونجا بود ببین خود خرم ابادی ها لر اصبل و عالی ان و تا حدودی مهاجرت کردن اما به دلیل مهاجرت سایر شهرها و روستا ممکنه مردمش زیاد جالب نباشن شهرش قشنگ من خودم خیلی دوسش دارم قیمت هاش بالاست نسبتا در کل شهر خوبه
بدترین کار دنیا وکیل گناهان خود و قاضی گناهان دیگران بودن است .
من به خاطر شغل همسرم یک سالی هست اینجام شهرش قشنگه واسه مسافرت فک میکنم بهارش خیلی قشنگه من خیلی احساس غربت میکنم درباره مردمش هم نمیدونم نظری ندارم
خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹
تمیزه و امنیت هم داره خارج از شهر جاهای تفریحی زیادی داره طایفه هاش به اون صورت نیست که مشخص بشه کی کجایی اما خونگرمن و دوست پیدا میکنی
بدترین کار دنیا وکیل گناهان خود و قاضی گناهان دیگران بودن است .
اگه برای مسافرت میری الان که نه ولی بهار واقعا عالیه ولی برای زندگی نه امکاناتش کمه مثل مراکز استان دیگه نیست مردم فوق العاده مهربون و غریب نوازی داره کلا لرا تو این قضیه تعصب دارن اکثرا خودشون با هم لری صحبت میکنن ولی خوب فارسی هم حرف میزنن
بهشت را به بها دهند به بهانه ندهند
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز