2777
2789
عنوان

استخدامی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

2627 بازدید | 14 پست

سلام توروخدا کمکم کنید انقد درگیرم  دو روزه 

شهرمون ۵ نفر آموزگاری میخواد یه دونه  دبیری  الان موندم کدومو  شرکت کنم میگن  اموزگاری  شرکت  کننده  زیاد داره  و اونای که  تو غیر انتفاعی  تدریس داشتن  تو اولویت هستن  از اونور  تقریبا  ۶۰ درتخصصی ها  اموزگاری رو با دوتا از کتاب  اختصاصی رو خوندم ولی  باز میترسم  اموزگاری بزنم  

یدونه دبیری خیلی کمه. 

ریسکه

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دبیری ادبیات شرکت کردم تهران.فک نکنم قبول بشم خیلی شرکت کننده زیاده رشته ما رو زیاد نمیخوان

اگه  بخونی  قبول  میشی  من بچه  کوچیک دارم محاسباتم  ضعیفه  فقط  از این  میترسم که برا دبیری شرکت کنم چون کاروفناوری  کلا  محاسباته

اگه  بخونی  قبول  میشی  من بچه  کوچیک دارم محاسباتم  ضعیفه  فقط & ...

منم سه تا بچه دارم دوتاشون خیلی کوچیکن وقت ندارم زیاد بخونم شاید روزی دوساعت اونم وقتی خوابن شبا

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شما  بودین  اموزگاری  میزدین?

اره

هرجا درباره اپستین تاپیک بود صدام کنین بیام اونایی که سفید شویی برای ترامپ و اشغال های دور و برش میکنن رو بشورممممم... اگه تو طرفدار این آدمای خبیث هستی فقط خدا ازت نگذره

عریزم شما چه منابعی دارید که میگید خوندید؟

من دوماهه شروع کردم مدرسان شریف گرفتم 

خیلی  خوبه کتابارو خلاصه  کرده کلی  تست هم داره تخصصی ها  اموزگاری خوندم با دوتا اختصاصی و یکی عمومی 

البته  تخصصی ها من خود  کتابارو میخوندم  نکت بردری هم کردم

من دوماهه شروع کردم مدرسان شریف گرفتم  خیلی  خوبه کتابارو خلاصه  کرده کلی  تست ...

عریزم موفق باشید انشاالله خیلی خوبه

من میخوام الان شروع کنم خیلی سردرگمم چی بخونم چی نخونم 

هیج کاری نکردم میدونم خیلی دیره اما خودمو میخوام برسونم میشه منو راهنمایی کنید 

مدرسان خیلی خلاصه کرده؟اخه خواستم چهارخونه بخرم گفتن خیلی خلاصه کرده خوب نیست 

قیمتشون چنده مدرسان؟

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عریزم موفق باشید انشاالله خیلی خوبه  من میخوام الان شروع کنم خیلی سردرگمم چی بخونم چی نخونم&nb ...

نە  اتفاقا  مدرسان  خیلی کم  خلاصه شده ولی بازم  نکات  اصلیسو  اورده یکم گرونه  من ۳ جلدشو ۹۰۰ گرفتم

ولی  تخصصی هاش  فقط  نمونه  سواله  جزوه نداره 

عریزم موفق باشید انشاالله خیلی خوبه  من میخوام الان شروع کنم خیلی سردرگمم چی بخونم چی نخونم&nb ...

از  سایت  ایران عرضه هم میتونی  جزوه  کتابارو  رایگان  دانلود  کنی  خیلیم  خوبه ن

تخصصی ها خیلی خیلی  اسونه تو یه هفته کامل  میتونی  بخونی

اما  عمومی و اختصاصی  به نظر من  کل  کتابو نخون  بودجه بندی  سوالارو  پیداکن  از اون  فصلهای  که  سوال  بیشتر میاد  بیشتر  بخون 

تخصصی ها خیلی خیلی  اسونه تو یه هفته کامل  میتونی  بخونی اما  عمومی و اختصاصی & ...

.میشه بگی چطوری و از کجا بودجه بندی سوالات رو پیدا کنیم ؟و اینکه برای عمومی ها شما کتاب جامع گرفتی یا برای اختصاصی ها ؟