2777
2789
عنوان

یه دوست دارم

107 بازدید | 8 پست

متولد 63 آرایشگاه داره.

رفته بودم پیشش فامیلشون زنگ زده، 

برای عقد دخترس دعوت کنه دختر 18 سالش بود بعد پشت تلفن به این گفته میبینی چطور شوهر پیدا میکنن دیگه . مثل اینکه با پسر دوست بوده باهاش فرار کرده. خیلی ناراحت شد این دوستم از حرفش

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بیشعوررر😑😑😑 کسی که دختر خودش که برای اینکه بیشتر از این مایه آبروریزی نشه شوهرش دادن از شرش ر ...

خوب اون با قصد گفت چون این سنش الان بالاسن میکفت منظورش اینه که تو خونه موندی من ازدوا کردم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

خوب اون با قصد گفت چون این سنش الان بالاسن میکفت منظورش اینه که تو خونه موندی من ازدوا کردم

ادم استخوناش تو خونه پدرو مادرش بپوسه سگش شرف داره تا اینجوری شوهر کنه.

من جای دوستتون فشاری شدم شرمنده🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😡😡😡🤣🤣

ادم استخوناش تو خونه پدرو مادرش بپوسه سگش شرف داره تا اینجوری شوهر کنه. من جای دوستتون فشاری شدم شر ...

از شدت ناراحتی مریض شد