2777
2789
عنوان

علائم نزدیکی زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره.گل گاو زبون رو ی ماما گفت میتونی بخوری رازیانه هم تو نت خوندم هورمون زنونه رو فعال میکنه و دها ...

کلا رو داروهای گیاهی چون تحقیقات زیادی انجام نشده برای بارداری مصرفش رو باید محدود کنی ، نباید مصرفش روزانه باشه اجازه بده بارداری روند طبیعی خودش رو طی کنه ، دردهای منظم پارگی کیسه اب، خونریزی ، اینا علائم زایمانه 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
من ک طبیعی میترسم یه دوتا فیلم دیدم چشمم ترسیده     ولی برا سزارین هم زیر میزی میگیرن شوه ...

من زایمان اولم طببعی بود.خیلی درد داره من بین دردهام بیهوش میشدم.ولی بازم انتخابم طبیعیه.بچه ک ب دنیا میاد کل دردات یهو ازبین میره.حالت توپ توپه.با حال خوب بچتو بغل میکنی.اصلا ی حال خوبی داره.

من سر زایمان اولم پیاده روی نداشتم تازه کرونا اومده بود‌فعالیت توی خونه امم خیلی کم بود .روزی ۵_۱۰دقیقه فقط ورزش های بارداریو میکردم

کلا هم ۵ ساعت طول کشید زایمانم

ولی سر این یکی حس میکنم شاید بهتر باشه چون هم فعالیت توی خونم خیلی زیاده(ی پسر بچه شیطون دارم دائم درحال ریخت و پاشه).پیاده روی هم منظم ندارم ولی باز از اولی بیشتره.فاصله بین دوتا بارداریمم کم بوده میگن تایم درد کشیدن نصف میشه

دیگه توکل بخدا ببینیم دخترمون کی دلش میخواد بیاد

من ک طبیعی میترسم یه دوتا فیلم دیدم چشمم ترسیده     ولی برا سزارین هم زیر میزی میگیرن شوه ...

امادگی ذهنی توی زایمان خیییلی تاثیر داره.و بعدش میگن پیاده روی کردن

اصلا استرس نداشته باش ب این فک کن این فیزیولوژیک بدنه ک خدا تو وجود هرزنی قرار داده پس قطعا بدون عوارض تر از دخالت انسان توی زایمانه

درسته درد داری اما میدونی دردات زود تموم میشه .و انگیزه داری ک فرشته کوچولوت و زودتر ببینی همین خودش بهت ارامش میده

ولی توی سزارین اولش هیچی نمیفهمی ولی وقتی میخوایی یچه رو بغل کنی شیر بدی درد داری.بعدش حداقل یک روزکامل درد داری طوری ک دیگ حوصله بچه رو نداری

بعضیا تازه درد کشیدنشون بیشترم هست

بعدم ب این فک کن قبل ماها هزاران هزار زن طبیعی زایمان کردن و از پسش براومدن

پس توهم قطعا میتونی

من زایمان اولم طببعی بود.خیلی درد داره من بین دردهام بیهوش میشدم.ولی بازم انتخابم طبیعیه.بچه ک ب دنی ...

من ورزش مخصوص بارداری انجام میدم اون اوایل ویار سنگینی داشتم بعدش افتادم به خوردن الان ورزش میکنم ک هم درد زایمانم کم بشه هم بتونم سریع هیکلم برگردونم 

واقعا میترسم فک میکنم زیر دردش میمیرم و بچم نمیبینم هرچی مامانم و مادرشوهرم میگن بیشتر ترس برمیداره ک نکنه نتونم

انشالله تااخرهفته ت بغل میگریش  

امادگی ذهنی توی زایمان خیییلی تاثیر داره.و بعدش میگن پیاده روی کردن اصلا استرس نداشته باش ب این فک ...

نمیدونم والا

حرفایی شماکاملا درسته از طرفیم همسرم مخالفه زیرمیزی برای سزارین 

از طرفیم ترسم فک میکنم باتوجه به لجبازی شوهرم اخرم من کوتاه بیام و طبیعی انتخاب کنم  

من ورزش مخصوص بارداری انجام میدم اون اوایل ویار سنگینی داشتم بعدش افتادم به خوردن الان ورزش میکنم ک ...

قربونت عزیزم ان شالله شماهم ب سلامتس فارغ شی با هرنوع زایمانی ک ب صلاحته

من هشت ماهه زایمان کردم خیلی سخته اگه میدونستی چقدر خوبه بچه کامل ماه هارو سر ببره میگفتی یه ماه دیگ ...

۸ ماهه واقعا زود بودع من دوروز دیگ‌۳۷ هفتم پر میشه و بچه کامل میشه ً