2777
2789
عنوان

چجوریه که هر مسیری میرم نمیشه

125 بازدید | 18 پست

گفتم درس بخونم به یه جایی برسم ،فوق لیسانس گرفتم رفتم ،درحینش رفتم سرکار ،هر شیش ماه حقوق میدادن ،آخرسرم حقوقای اخرو پیچوندن ! 

گفتم برم دنبال کار دولتی ،انواع و‌اقسام آزمونا ...نشد ! کارم یه گیر کوچیک داشت که قرار بود اردیبهشت اوکی بشه که دیروز گفتن نمیشه!!

چندسال درگیر یه رابطه احساسی ،اخرسرم به خاطر اوضاع اقتصادی پسر و البته تغیبر مکان نشه !!!

پروانه اشتغال گرفتم،گفتم الان دیگه میشه کار گرفت ،تعرفه هارو دیدم ،دیدم از حقوق نگهبان ساختمان کمتر میشه با مسئولیت تا آخرعمر !!

چه مسیری مونده !؟ اونوقت میگن بیخیال باش بابا 

چجوری واقعا چجوری !!!!

فقط مونده مهاجرت که اونم ایلتس و تافل و ...هزارتا دردسر داره 😐😐

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشی ولی واقعا چه فایده !!!؟؟ امیدی ندارم

فایده اش اینه تو پر تجربه شدی بی کار واینسادی خیلی ارزش داره.امیدت ب خدا باشه مطمین باش کمکت میکنه یه عالمه بلاازت دور شده اونا رو براش شکر کن برای سلامتیت شکر کن

عزززیزم خیلی برات ناراحت شدم  ولی واقعا تلاشت خوبه و ارادت  چیزی ک من ندارم

مرسی عزیزم ،خیلی جنگیدم و تلاش کردم ...ولی فقط پارتی کار رو راه میندازه ...فقط پارتی

فایده اش اینه تو پر تجربه شدی بی کار واینسادی خیلی ارزش داره.امیدت ب خدا باشه مطمین باش کمکت میکنه ی ...

ممنون عزیزدلم ،خیلی ناراحتم امشب که تلاشام نتیجه نداده ،به خدا هیچکدوم به نتیجه خوب نرسیده ،اینهمه جنگیدن برای پوچ ،فقط تجربه که هیچ جا خریدار نداره ،خیلی از اطرافیانم فقط با پارتی به تمام نتایجی که من میخواستم رسیدن

مرسی عزیزم ،خیلی جنگیدم و تلاش کردم ...ولی فقط پارتی کار رو راه میندازه ...فقط پارتی

اره واقعا  ولی تو ناامید نشو و همیشه همینجور جنگجو و قوی بمون باشه ؟؟

از خدا میخوام براات معجزه کنه و جبران تمام سالهای تلاشت باشه عزیزم

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
درک میکنم ولی قدر خودتو بدون خودتو اذیت نکن بامقایسه .به خدااعتماد کن

مرسی گلم ،من از ته دلم دوس داشتم ایران بمونم ،رتبه دو المپیاد ریاضی بودم ،اشتباه کردم که ایران موندم ،اخرین امیدم شده مهاجرت که نمیدونم دیگه توان داشته باشم براش یا نه 

اره واقعا  ولی تو ناامید نشو و همیشه همینجور جنگجو و قوی بمون باشه ؟؟ از خدا میخوام براات معجز ...

ممنون مهسا جان که اینقدر مهربونی 🫂 بازم تلاش میکنم قوی باشم ،ایشالا توهم به هرچی که دلت میخواد برسی عزیزم 

2790
2778
2791
2779
2792