واقن خیلی بدم میاد میبینم خانواده طرف تو این مسئله دخالت میکنن بنظرم بین همون خانوم آقا اتفاق بیوفته باز یچیزی اینکه دخالت کنن عادیه؟و من با اینکه هیچ کاری نکردم راجب این مسئله استرس دارم که جایی نیوفتاده باشم چیزی شده باشه این چیزا کسی هست مثل من استرس داشته بعدش چیشده معاینه چی گفته بهش؟
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چون این رسمو داشتیم ودکتر به من گفت پردت ارتجاعیه و هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم میگفتن حتما باید خونریزی باشه وما این چیزا رو قبول نداریم
هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤
یا خدا عجب آدمایی بودن من جات بودم نمیرفتم سمت اون خانواده چیشد بعدش؟ ببخشید باز
شوهرم از دست خودش خون ریخت به نظرت کجا میرفتم خانواده خودم که بدتر بودن البته دفعه های بعد که اتفاق افتاد خون داشتم یکم ولی اونشبی که باید نه
هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤