واقن خیلی بدم میاد میبینم خانواده طرف تو این مسئله دخالت میکنن بنظرم بین همون خانوم آقا اتفاق بیوفته باز یچیزی اینکه دخالت کنن عادیه؟و من با اینکه هیچ کاری نکردم راجب این مسئله استرس دارم که جایی نیوفتاده باشم چیزی شده باشه این چیزا کسی هست مثل من استرس داشته بعدش چیشده معاینه چی گفته بهش؟
نه خداروشکر هنوز من اونجا نرسیدم فقط این مسئله ذهنمو مشغول کرده
ببین یکی از آشناهای ما مادرشوهرش اول ازدواج خواست شوهرش هم با اینکه مخالف بود حریف مادرش نشد این آشنای ماهم چشمش رو بست رو این قضیه و رفت انجام داد و گذشت ولی اولا هیچوقت از دلش بیرون نرفت هنوز هم بعد ده سال میگه که من تحقیر شدمو ازین حرفا دوما به نظر من مادرشوهرش داشت همون اول کد میداد که من اهل دخالتم و شوهرش هم داشت کد میداد که من بی دست و پام و نمیتونم حریف مادرم بشم هنوز که هنوز از دخالت های مادرشوهر و بی عرضه بودن شوهرش میناله ببین خیلی فرقه بین اینکه دختر خودش بره گواهی بگیره یا ازش بخوان نمیدونم تونستم منظورم رو بیان کنم یا نه
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
نه. ولی خودم بعد از عقد بخاطر ی مشکلی پیش دکتر زنان رفتم و اون خودش معاینه کرد و گفت داری. تازه بازم اطمینان نکردم. تا شب عروسی که دیدم به اندازه سر بریدن گاو خون اومد. این دفعه تا سالها حسرت اضطراب های الکی رو میخوردم .