2777
2789
عنوان

ایمپلنت

72 بازدید | 9 پست

بچه ها اینجا کسی ایمپلنت انجام داده راهنماییم کنه؟ من امروز بعد 8 ماه کاراش تمام شد و امروز تاج یا همون روکش دندان گذاشتم حس میکنم دندونه بلنده یکمم واسم تراش داد ظاهری نگاه میکنم بلند نیست ولی اذیتم باهاش دندنه تپلتر و یکم درشت از دندون اصلی خودمه ممکنه تازه گذاشتم عادت نکردم از اون باشه یا دندونه اندازه نیست؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایمپلنت کردم، منظورت همون روکش یا پروتز هست؟ 

من از همون اول باهاش راحت بودم

قالب گیری روکش رو دستی انجام داد یا با اون دستگاه که نمیدونم اسمش چیه

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐

عادت می‌کنی چون اولشه حس سختی داره برات 

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
من ایمپلنت کردم، منظورت همون روکش یا پروتز هست؟  من از همون اول باهاش راحت بودم قالب گیری روک ...

همون دندون اصلیه که امروز گذاشته واسم سختمه انگار یه سنگ داخل دهنمه دهنم میزنم بهم چیزی میخوام خیلی میخوره بهم و تق تق میکنه 

چقدر طول کشیده  برا من ۳ ماه بعد گذاشت  بزار ی چند روزی بگذره اگر بازم این حسو داشتی برو ...

همون دندون اصلیه که امروز گذاشته واسم سختمه انگار یه سنگ داخل دهنمه دهنم میزنم بهم چیزی میخوام خیلی میخوره بهم و تق تق میکنه

همون دندون اصلیه که امروز گذاشته واسم سختمه انگار یه سنگ داخل دهنمه دهنم میزنم بهم چیزی میخوام خیلی ...

عزیزم گاهی ادم عادت نداره اینطور فکر میکنه گاهی هم واقعا بلندتره 

شما ۲،۳ روز صبر کن اگر باز اذیت بودی برو ب دکترت بگو برات درستش کنه 

دوسته من هی میگفت بلنده بلنده بعد ۳،۴ روز گفت عادت نداشتم عادیه دیگم نرفت برا تراشو اینا

ولی برا من از همون اول عادی بود اذیت نداشتم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)