2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی؟!!!!

390 بازدید | 20 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

بنظرتون من به عنوان یه زن چطوری میتونم پول پس انداز کنم؟؟

بعد با اون پول طلا بخرم

پول توی دستم میاد ولی همشو خرج لباس و ... میکنم، پس انداز کردن رو بلد نیستم انگار

شما چجوری پس انداز میکنید و طلا میخرید باهاش؟ 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثلا میرم دکتر میشه ۵۰۰ علکی میگم یه تومن شده و بقیش رو پس انداز میکنم، یا ۳ تومن میگیرم خرید خونه کنم ۵۰۰ میزارم کنار و ۲ و نیم خرید میکنم، همینجوری رو همه چیز، بعدش میرم یواشکی سکه پارسیان میگیرم قایم میکنم 

یه حساب باز کن کارت نگیر براش هرماه یه مبلغی از پولت رو تو اون کارت بریز 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اسی حتی۲۰۰تومنم داری سکه پارسیان بخرنزارتودستت بمونه

من خیلی خرج الکی میکنم، پولامو فقط میدم لباس با اینکه کمدم پره

اشتباه میکنم پس انداز نمیکنم اصلا

من مثلا میرم دکتر میشه ۵۰۰ علکی میگم یه تومن شده و بقیش رو پس انداز میکنم، یا ۳ تومن میگیرم خرید خون ...

اگه راست میگی الان چقد پس انداز داری

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
یه حساب باز کن کارت نگیر براش هرماه یه مبلغی از پولت رو تو اون کارت بریز 

ارزش پول از بین نمیره اینطوری؟ 

روز ب روز اجناس گرون تر میشه 

ارزش پول از بین نمیره اینطوری؟  روز ب روز اجناس گرون تر میشه

قرار نیست که بذاری چندسال بمونه !چند وقت یبار در میاری تبدیل میکنی به دلار یا طلا

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من خیلی خرج الکی میکنم، پولامو فقط میدم لباس با اینکه کمدم پره اشتباه میکنم پس انداز نمیکنم اصلا

براهمون میگم وای نستا زیادشه پولت یاطلای مستعمل بخریا باکمش سکه پارسیان بخر تانتونی خرج کنی هم دستت رسیدبروبخر