2821
2789
عنوان

بارداری

227 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها هفته دهم بارداری هستم زمستون حوصله ام سر رفته بیاید تجربه هاتون رو بگید چیکار کردین بارداری زود گذشت مخصوصا تو زمستون و با حالت تهوع

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

عزیزم منم بارداری سختی داشتم تا پنج ماهگی حالت تهوع وحشتناک اصلااا نمیتونستم بوی مرغ و بوی یخچالو تحمل کنم خیلی بد بود یادش میوفتم اعصابم خورد میشه😑 نمیتونستمم اشپزخونه رو تحمل کنم ب سختی و عذاب غذا درست میکردم 

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

وقتمو بیشتر با شوهرم میگذروندم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم بارداری سختی داشتم تا پنج ماهگی حالت تهوع وحشتناک اصلااا نمیتونستم بوی مرغ و بوی یخچالو تح ...

واقعا سخته هوا هم سرد حوصله ندارم گریه می کنم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
واقعا سخته هوا هم سرد حوصله ندارم گریه می کنم

ب چیزای منفی فک نکن بجاش میتونی کتاب بخونی فیلم تماشا کنی یا بری خونه مادرت گاهی اوقات 

چطوری

خیلی خیلی وراج شده بودم همش از هر دری میشد باهاش حرف میزدم از بچمون از زندگیمون از اینده 

یا باهاش منچ و مارپله و ... بازی میکردم😂

ب چیزای منفی فک نکن بجاش میتونی کتاب بخونی فیلم تماشا کنی یا بری خونه مادرت گاهی اوقات 

مادر و پدرم  فوت شدن

مادر و پدرم  فوت شدن

عزیزم خدا رحمتشون کنه 

الان راحتی فقط تهوع به دنیا بیاد میگی کاش همون تهوع رو داشتم😅😅😅

واقعا باز آدم بچه رو میبینم ذوق میکنه

واقعا باز آدم بچه رو میبینم ذوق میکنه

ذوق که آره ولی خستگیش هزار برابر ماه های اول آدم کم میاره مخصوصا اگه خوابش خوب نباشه دلدرد یا رفلاکس داشته باشه که بدتر شوهرتم کمک نکنه یه دعوا هم با اون🤣🤣

ذوق که آره ولی خستگیش هزار برابر ماه های اول آدم کم میاره مخصوصا اگه خوابش خوب نباشه دلدرد یا رفلاکس ...

وای راست میگی ،😂😂😂

2824
2823
2791
2779
2792