narirooz مدیر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 عنوان قبل عمل ببینی چی بخورم یا چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 35 پست راسته میگن سوند وصل میکنن؟😐 1402/11/10 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7036 یکشنبه س بنظرت شام چی بخورم؟سوپ خوبه؟بم گفتن سبزیجات و فیبر نخور نمیترسی؟ هزینش؟
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 خیر کی اینو گفته دوساعت عمل طول میکشه بعدشم به هوش میای میری دستشویی خداخیرت بده.یکی از اشناهامون گف نمیدونم برا این گف بترسونم یا نه
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 .شب قبلش شام سبک و.زود بخور. معده ات خالی باشه. مواظب باش سرمانخوری.همین چی بخورم شام بنظرت؟مرسی از راهنمایت ی دنیا ممنون❤️
گوجه_پلاسیـــــده عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 8902 اینو من زمان عملم نوشته بودم شاید بدردت خورد تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 یکشنبه س بنظرت شام چی بخورم؟سوپ خوبه؟بم گفتن سبزیجات و فیبر نخور نه سوپ نهبعد عمل فقط باید سوپ بخورییه چیزی بخور جون داشته باشی خباملتی کتلتی چیزی پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 من دوازده ساعت ناشتا بودم حتی آب هم نخوردم برا همین به هوش اومدم اصلا تهوع نداشتم ... شنیدم میگن ک اب سیب نخورین خوب نیست بعد راسته میگن ک ی قرص میدن تپش قلب رو بیارن پایین؟بعد شما هم شب قبلش بستری شدین؟
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 عمل نکردم اما میگن 12ساعت قبل از عمل نباید چیزی بخوری بعدم که اب کرفس وسوپ بی ادویه ...حموم هم قبلش ... مرسی ی دنیا ممنون❤️🥲
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 ببین یکشنبه مثلا عمل داری ساعت ۷ صبح۶ نیم میری بیمارستان دوتا قرصم بهت اونجا میدن میخوریبعد لباس میپوشی میری اتاق عملمن یه هفته هست عمل کردم سوالی داری بپرس ازم پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 نمیترسی؟ هزینش؟ ترسیدن ک میترسم.من بینیم شکستگی داره بعد شکستی جا نیفتاد .اگر این مشکل نبود اصلا عمل نمیکردم
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 شنیدم میگن ک اب سیب نخورین خوب نیست بعد راسته میگن ک ی قرص میدن تپش قلب رو بیارن پایین؟ بعد ... اب سیبم خوبهاب اناناس و میوه های استوایی نخورینموز اناناس انبه اینا به من گفت نخورینکمپوت اناناس ک اصلاروزای اول فقط سوپبعد چند روز اروم برنجم میتونین بخورین پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 ترسیدن ک میترسم.من بینیم شکستگی داره بعد شکستی جا نیفتاد .اگر این مشکل نبود اصلا عمل نمیکردم ترسم نداره اصلا نگران نباشمن ذوقتو دارم بخدا😂😂 پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 ببین یکشنبه مثلا عمل داری ساعت ۷ صبح ۶ نیم میری بیمارستان دوتا قرصم بهت اونجا میدن میخوری بعد لباس ... من عملم یکشنبه س خب؟بعد دکتر بهم گفت شب قبلش ساعت هشت میری بیمارستان اونجا ازت ازمایش میگیرن تشکیل پرونده میدی فردا صبح عمله.ی پماد هست موقع عمل میزنن به چشم .ازاون پماده چشاتون اذیت نشد؟
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 من عملم یکشنبه س خب؟بعد دکتر بهم گفت شب قبلش ساعت هشت میری بیمارستان اونجا ازت ازمایش میگیرن تشکیل پ ... من شب قبل نرفتم کارای عملم رو دو روز قبل عمل انجام دادم خودمتشکیل پرونده و اینا صبحم خودم پاشدم رفتم بیمارستانپمادی حس نکردم پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
narirooz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 361 ترسم نداره اصلا نگران نباش من ذوقتو دارم بخدا😂😂 قربون دلت برم.میدونی دکتر بهم گف اون چیزی ک فکر میکنی نمیشه بعد انقد از بیهوش شدن میترسم.
selin1263 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 2488 قربون دلت برم.میدونی دکتر بهم گف اون چیزی ک فکر میکنی نمیشه بعد انقد از بیهوش شدن میترسم. میدونی بیهوشی چجوریه؟یه سرم بهت میزنن بعد یه چیزی میزنن توی سرمهتو اصلا نمیفهمی کی خابیدی کی پاشدی پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است