2777
2789
عنوان

انگیزه بدین🥲💝

68 بازدید | 9 پست

بچچچچهها من الان ده روزه شروع کردم قوی برای کنمور میخونم

رژیممو شروع کردم هرروز ورزش میکنم درسمم خیلی خوب داره پیش میره چون قبلنم خونده بودم و الان میتونم زود جمع کنم درسارو تا کنکور

فقط بچها

با یه پسری بودم

تصمیم گرفتم بخاژر موفقیتم دیگه هیچوقت باهاش نباشمو سمتش نرم

امشب بد دلم هواشو کرده

دلم نمیخواد امشب درس بخونم دلم میخواد بهش پیام بدم

بچها لطفا یه چیزی بگید که انگیزه بگیرم بیخیالش بشم خیلی سخته بخوام بر خودم غلبه کنم😕🤕

اشتباه ترین کار ممکن اینه که خودتو.. آیندتو.. هدفاتو فدای یکی دیگه کنی که هیچوقت شاید تو زندگیت حضورش دائمی نباشه. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه ترین کار ممکن اینه که خودتو.. آیندتو.. هدفاتو فدای یکی دیگه کنی که هیچوقت شاید تو زندگیت حضور ...

اره درست میگی واقعا حضورش دائمی نیست ولی اصلا به حس عجیبیم امشب انگار حرف منطقی حالیم نمیشه

اره درست میگی واقعا حضورش دائمی نیست ولی اصلا به حس عجیبیم امشب انگار حرف منطقی حالیم نمیشه

پس انتخاب با توئه.. یا تموم این جون کندنای ده روزتو فدا کن یا آیندتو فدای یه پیامک کن.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
راست میگی واقعا این ده روز حس کردم استخونام داره میشکنه😞

پس بابت استراحت خودتو سرگرم کارای دیگه کن.. نه پیام دادن به پسری که نمیدونی کجای زندگیته! 

مرسی عزیزم واقعا حرفات تاثیر داشت روم🩵

الحمدالله🧡🦋بذار آیندت نشوندهنده ی خیلی چیزا باشه❤️