anpanman مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 166 عنوان نمونه دولتی 71 بازدید | 3 پست اگه سوالای علوم و ریاضی رو تو نمونهه دولتی صفر یا کم بزنیم میتونیم بریم ب رشته ریاضی یا تجزبی؟ 1402/11/10 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5527 سلام فکر نکنم حتی احتمال قبولی باشه...چون مهمنمن ششم به هفتم ریاضی رو ۹۵ زده بودم و علوم رو ۹۰ کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله
anpanman مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 166 سلام فکر نکنم حتی احتمال قبولی باشه...چون مهمن من ششم به هفتم ریاضی رو ۹۵ زده بودم و علوم رو ۹۰&nbs ... نه اتفاقا قبول میشن؛تو مدرسه ما سال قبل دو نفری ک قبول شدن ریاضی و علووم رو خیلی کم زده بودن ولی قبول شدن
لعبتlobat عضویت: 1401/09/12 تعداد پست: 5527 نه اتفاقا قبول میشن؛تو مدرسه ما سال قبل دو نفری ک قبول شدن ریاضی و علووم رو خیلی کم زده بودن ولی قبو ... عجیبه...خب شما که نمونشو دیده بودین تو اطرافیان چرا پرسیدین؟😅من راسش ورودی دهم نمونه رو اطلاع ندارم چون ۶سال سمپاد درس خوندم و سمپاد دهم ورودی نداره برای بچه هایی که ششم به هفتم قبول شدن کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله