2777
2789
عنوان

انگیزه میخوام🥲

142 بازدید | 10 پست

سلام راستش ماجرا از جایی  شروع شد که به یکی از پسرای فامیلمون در دوران کنکورم دل دادم اون زمان هم کرونا بود هم این اتفاقای عشق و عاشقی و اینا خلاصه بخوام بگم با هم بحثمون شد و شکست قلبی و من از درس و همه چی زده شدم نه تنها برای کنکور نخوندم حتی معدلم که همیشه بالای ۱۹ بود شد ۱۴ و خورده ای 

سال آخرمم بود هم کنکور و گند زدم و هم معدلم و سال بعدش که پشت کنکوری شدم خانوادم خیییییییلی برام خرج کردن حتی مادرم حلقه ی نامزدیشو یا ازدواجشون فروخت تا من درس بخونم 🥺 اما من چیکار کردم نه تنها درس نخوندم بلکه بهشون دروغ هم گفتم که دارم میخونم اما نخوندم هیچییی 

سال پیش هم هم آیندمو خراب کردم و هم خانوادمو غصه دادم 

امسال دوباره پشت کنکوری ام اما دیگه عاشق نیستم و خواستم واقعا درس بخونم واقعا تلاش کنم تا امسال قبول بشم و باعث افتخار خانوادم بشم اما نمیدونم چمه 

۲ ماه مونده به کنکور هیچی  کنکوری نخوندم و مثل سال قبل

و همین فرصتای کوتاهمم دارم از دست میدم 

نمیخوام از دستشون بدم 

میخوام تلاش کنم اما حسش نیست 

حوصله ندارم 

زود خسته میشم 

چیکار کنم ؟

نا امیدم 

به خاطر اشتباهات سال گذشتم امسال هیچی به خانوادم نمیتونم بگم 

نمیتونم بگم برام مشاور بگیرین 

هییچیی و فقط خودمم و خدا 

چرا اینجوری شدم و چیکار کنم از این فرصت کوتاهی که دارم درست استفاده کنم ؟😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شرایطت تقریبا مشابه منه

من تو یه اپی ک مخصوص گزارشکاره گروه دارم ک فقط ساعت میزنیم انگیزه میگیری میبینی بقیع دارن میخونن 

البته خودم چند روزه نخوندم باز 

اگه خواستی لینکشو بدم بهت

دلم هیجی نمیخواد

من چند روز کلا بی حس بی حس بودم ی کلمه نخوندم فکر نکن همه مثللل خر میخوونن و تو عقبی و این حرفا.

فکر به گذشته فقط غمگین تر و ناامید ترت میکنه تو باید طوری در نظر بگیری شرایطو که انگار نه انگار سال سومته متوجه ای؟

تلاشتو بکن خودتم سرزنش نکن