بله در بین یخچال های موجود بازار بهترین انتخاب است
کیفیت عالی / مونتاژ خوب / گارانتی مطمئن و پاسخگو
ولی میخوام ی سری اطلاعات مفید در اختیارتان بزارم
برای خرید پارسال تصمیم گرفتم مدل مکس که خیلی طرفدار داره رو بخرم
ولی بدلیل اینکه اختلاف در قیمت مصوب لیست کارخانه با بعضی فروشندگان هست این اطلاعات لازم و مفید که مشتری اطلاع داشته باشه که پارت یک و پارت ۲ اختلاف قیمت دارن و اینکه فرق پارت یک و فرق پارت ۲ در چیست
توضیح میدم خدمتون
ببینید هر کالایی نویی با هر برندی طبیعتا خرابی و ایراد کارخانه ای میتونه داشته باشه که بعضا پیش میاد برای مشتری دستگاه ارسال بشه و زمان مراجعه سرویس کار جهت نصب موتور دستگاه استارت نمیخورد و مشتری بعضا قبول نمیکنه که کالای نویی که خریداری کرده را تعمیر کند و مرجوع میکند این کالا با هماهنگی نمایندگی و همکاری شرکت از سیستم ثبت گارانتی حذف میشود و بعد از دوباره کاری و رفع اشکال و تعویض قطعه با قیمت کمتر بفروش میرسد که فروشنده بتواند برای رقابت در بازار کالا را با قیمت کمتری و سریع تر بفروشد موضوع اصلی اینجاست کالای پارت یک یا همان گرید ۱ کالای پلمپ کارخانه ودسته اول است و به قیمت رسمی شرکت فروخته میشود و کالای پارت ۲ یکبار بهز شده و پلمپ کارخانه نیست و بصورت دستی اکبند میشود که ظاهر پلمپ دارد شنا از قیمت کالا میتوانید به این موضوع پی ببرید
در مجموع پارت یک و یا پارت ۲ هر دو گارانتی و خدمات پس از فروش دارند ولی از نظر کیفی کالای پارت ۱ انتخاب معقول تر و مطمئن تری است میتوانبد با تخفیف هات در جشنواره خرید کنید
امیدوارم راهنمایی خوبی کرده باشم
بنده خودم دیپوینت مدل مکس دارم خیلی راضی هستم و اگر میبینید اطلاعات خوبی در این زمینه دارم خیلی تحقیق کردم و یکی از آشناها این مسئله برای من توضیح دادن