2777
2789
من از یازده سالگی موها سفید شدن الان کاملا مشخصه، تقربیا جو گندمی شده منم به خانواده پدریم رفتم

خوششششششششششششششششششششششبحال 

جوگندمی عشقه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
😆دقیقا منم از 12 سالگی موهام سفید شدن 20 بودم رنگ کردم

من هیچوقت نمیخوام رنگ کنم🥺😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ تا ؟شاکر باش تمام موهام سفید تو دانشگاه بحثی پیش بیاد بهم میگن حرمت موی سفیدتر نگه میداریم 

مامانم 57 سالشه کلا سه تا تار سفید داره شانس من فک کنم ارثم به خانواده پدری رفته

مامانم 57 سالشه کلا سه تا تار سفید داره شانس من فک کنم ارثم به خانواده پدری رفته

دقیقا ارثیه، من خانواده ی مادریم خیلی زود موهاشون سفید میشه، دخترخاله ی خودم ۱۴ سال از من کوچیکتره و نصف موهاش سفیده، اما ما شکر خدا تو یه چیز شانس آوردیم و اونم ارث مو سفید نشدن از خانواده ی پدری بوده‌. مادربزرگ خودم هشتاد و خرده ای سنشه اما هنوز موهاش کامل سفید نیست‌.

نمدونم من دوس ندارم. موهای سفید شقیقه و پازلفی خیلی رو مخن سفید یه دست فقط قشنگه

کلا سلیقه ای هست اگر حالت خوبه باهاش رنگ نکن اگرم اوکی نیسی رنگ کن

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه