2777
2789
عنوان

اذان❤

59 بازدید | 13 پست

سرسجاده منتظر اذان دارم ختم قران میخونم،حاجتاتونو بگین دعاگوتونم❤

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبول حق🤍

پیشرفت تحصیلی... 

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
ب خواستم برسم مرسی

انشالله حاجترواشی گلم❤

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

قبول حق🤍 پیشرفت تحصیلی... 

انشالله حاجترواشی گلم❤

شفای مریض ها 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء❤

برای باردار شدن و باردا دعا کنید 🙏🥺

انشالله که به همین زودی دامنت سبز بشه عزیزم❤

منتظر نی نی ام🥹🥹التماس دعا ...از خدا بخواه الان تو دلم یه فندق باشه به حق فاطمه زهرا ۸ روز دبگ معلوم میشه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
منتظر نی نی ام🥹🥹التماس دعا ...از خدا بخواه الان تو دلم یه فندق باشه به حق فاطمه زهرا ۸ روز دبگ معل ...

خداجونم همه ی ذکرو دعاوقرانی که امروز برای حاجتم اوردم پیشت و بزار به حساب حاجت این دوست عزیزمون،دامنش سبز به حق چهارده معصومت❤

عزیزدلم منتظر خبر مامان شدنت میمونم😍❤

خداجونم همه ی ذکرو دعاوقرانی که امروز برای حاجتم اوردم پیشت و بزار به حساب حاجت این دوست عزیزمون،دام ...

قربونت دل مهربونت خواهری...ممنون 🥹الهی خدا از دهنت بشنوه ...اگه مادرشدن قسمتم شد خبر میدم بهت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
قربونت دل مهربونت خواهری...ممنون 🥹الهی خدا از دهنت بشنوه ...اگه مادرشدن قسمتم شد خبر میدم بهت

انشالله که خیر عزیزم توکل به خودش❤