همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عزیزم مبارکت باشه خوشبخت بشی ...هرچی و هرشکلی ک خودت دوست داری بخر 😉از این روزات لذت ببر
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
دوست داري تیکه بردار ولي چیزایی که بهمبیاد، مگر اینکه عادت باشه هر باز فقط یه تیکه طلا بندازی اونجوری هر چی دلت میخاد بردار، ولی میخوای گوشواره با گردنبند را با هم بپوشی بهتره به هم بیان
خب منظورم اینکه چی بخرم گوشوار پلاک زنجیر چه مدلی و دستبند
بستگی داره چی داری چی نداری. چیزایی که نداری بخر. مثلا حلقه و نشون داری دیگه انگشتر نخر. میخوای نما داشته باشه به نظرم زنجیر و پلاک. و بستگی به بودجه هم داره. مثلا الان یه دستبند متوسط که نه درشت باشه نه ریز ۳۵ تا ۴۰ میشه. اگه بودجت کمه تیکه درشت برداری یه تیکه نهایت دو تیکه بشه.
میدونم سرویس دوست نداری ولی دلیل اینکه سرویس برمیدارن اینه که با لباس عروس قشنگتره. چون مجلسی تره با لباس مهمونی زیباست. وگرنه که کسی تو خونه سرویس نمیندازه. ولی طلاهای تیکه ای که اسپرت ترن و جوونترا دوست داریم برای دستفاده روزانه مناسبن. با لباس مجلسی زیبا نیستن.