aramess مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4675 عنوان خشکی چشم 556 بازدید | 26 پست سلامبرای خشکی چشم کدوم اشک مصنوعی خوبه؟کدومش استفاده میکنید 1402/11/10 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8211 واااای وااءی نگو //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
خوشملچی عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1127 بغیر از اشک مصنوعی درمانی نداره؟؟ اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی
fa_me عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 4657 من تیرلوز به نظرم کلا فرقی ندارن یعنی اگه فرقی دارن من متوجه نشدم ولی خیلی اذیت میشم بابت خشکی . شما در روز چقدر آب میخوری اصلا زیاد آب خوردن تاثیری داره ؟
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26337 فعلا آرتیپیک ادونسدخوبه خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
aramess مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4675 بغیر از اشک مصنوعی درمانی نداره؟؟ فک نکنم درمان دیگه داشته باشه
aramess مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4675 من تیرلوز به نظرم کلا فرقی ندارن یعنی اگه فرقی دارن من متوجه نشدم ولی خیلی اذیت میشم ب ... وای نگو منم تیرلوز استفاده کردم خیلی بی کیفیته ابه انگاردکتر گف اب تاثیر داره نه زیاذ
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8211 چرا😂 همیشه دارم //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
aramess مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4675 فعلا آرتیپیک ادونسد خوبه خوبه ولی یکبار مصرفه حیف میشه.
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8211 وای نگو منم تیرلوز استفاده کردم خیلی بی کیفیته ابه انگار دکتر گف اب تاثیر داره نه زیاذ اشک مصنوعی فاید نداره من یکی دکتر نوشت خیلی خوب بود بعدا عکسشا میدم //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26337 خوبه ولی یکبار مصرفه حیف میشه. آره ما خانوادگی میریزیم البته حیف نمیشه 😅و یه ویال رو هم میتونین تا 24 ساعت استفاده کنین خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
معجزه_ عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 8211 چه مارکی میخری قطره اسمشا نمیدونم ولی خواهرم چندین سال خشگی چشم داشت هر دکتری میرفت یچیزی میداد دریغ از یذره فایده اقا من رفتم دکتر اینا که داد اونم استفاده کرد اب بود رو اتیش //eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌
aramess مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4675 آره ما خانوادگی میریزیم البته حیف نمیشه 😅 و یه ویال رو هم میتونین تا 24 ساعت استفاده کنین من از دکتر پرسیدم تاکید کرد بقیشو بنداز بره چون از استریل خارج میشه. عقلانیم فکر کنی مرز ندارن که گفتن یکبار مصرفه رو جعبه دارو هم نوشته. چشم هم عضو حساسیه.ولی باز یه عده دکترا میگن ایراد ندارهمن امروز اشک مصنوعی های خریدم