2821
2789
عنوان

برگشت معشوق

245 بازدید | 12 پست

بچه ها من کسی که واقعا خیلی دوسش دارم و ۴ سال باهاش رابطه داشتم حالا ۳ روزه که رابطمونو تموم کرده 

هرچی باهاش حرف میزنم به حرفم گوش نمیده اصلا باهام حرف نمیزنه 

من واقعا دارم بدونه اون جون میکنم 

کسی راه حلی داره که بتونم برش گردونم 

من مطمئنم یکی با دعا این کارو کرده چون ما اصن خیلی باهم خوب بودیم 

توروخدا اگه ذکری یا راهی بلدین بهم کمک کنید 

ببین از منی ک این راه ۲سال ادامه دادم بشنو، الان دارم با صدای بلند گریه میکنم ، ب خدا تا کسی نخواد فایده نداره، نمیخوام ناامیدت کنما، ولی من ۲سال دارم واسه کسی ک میگف دوسم داره میجنگم هیچی ازم نمونده ن غرور ن حس خوب...کسی ک دوست داشته باشه نمیذاره ب این حال بیوفتی ، نرو سمتش توروخدا نرو ب جز از چشم افتادن بیشتر هیچ فایده ای نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین از منی ک این راه ۲سال ادامه دادم بشنو، الان دارم با صدای بلند گریه میکنم ، ب خدا تا کسی نخواد ف ...

الانم اصن از چشمش افتادم 

ببین من خیلی مغرورم جلو همهههه حتی مامان بابام 

ولی به اون التماس میکنم 

اصلن دیگه نمیبینه 

خیلی سخته میفهمم نمیدونی من چی کشیدم تو این مدت ولی باالتماس کار واسه خودت سخت تر میکنی، باور کن اگ ...

توام مثل منی 😭 من ۴ سال هر روزمو با اون شب کردم 

اصن نمیتونم اللن بدونه اون 😭😭😭😭

نزار مث من شی، من هیچ شوقی ندارم واسه هیچی، انگار ۱۰۰سالمه، بدتر از همه حرفایی پیرت میکنه ک با رفتن ...

من میفهممت عزیزم 

درسته سنم ازت کمتره ولی ۴ سال تجربه مشابه باهات دارم