2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😭😭

195 بازدید | 11 پست

یه مشگلی دارم فکرم خییلی درگیره ،استرس امونمو بریده شونه هام از و شکمم  استرس درد میکنه 

با اضطراب از خواب بیدار میشم 

راهکار دارید ،قرص آرام بخشی چیزی سراغ دارید 

واسم دعا کنید لطفا🙏

اگرمیخواهی واقعا خوب بشی همین الان بلند شو وضوبگیر دورکعت نماز بخون به نیت شکرکزاری و بعدشم یه سوره کوچیک قران را بخون  پنج دقیقه نمیکشه 

بعد بیا ببینم حالت چطوره 

به خدا قسم میخورم حالت خوب خوب میشه 

چون سراسرانرژی مثبت نثارت میشه  وکار ده تا قرص فلوکستین را انجام میده 

بلند شو برو بخون همین الان 

منتظرجوابتم 

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
اگرمیخواهی واقعا خوب بشی همین الان بلند شو وضوبگیر دورکعت نماز بخون به نیت شکرکزاری و بعدشم یه سوره ...

ممنون عزیزم 

چشم حتما میخونم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم  چشم حتما میخونم

واقعا اگرخوندی تبریک بهت میگم  🌹🌹 اگرمیدونستم به مطالب مذهبی علاقه داری خیلی چیزها یادتون میدادم که هیچ وقت کسل و پژمرده نباشی

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
ممنون عزیزم  چشم حتما میخونم

استارتر عزیز من مثل بقیه قضاوتت نکردم چون گفتی عذاب وجدان داری و توبه کردی ولی الان که یک‌ماهه کات کردی مدام ناراحتی و دنبال برگشت به رل سابقت ....من فکر کردم واقعا از رابطه ای که داشتی پشیمونی و عذاب وجدان داری ولی مثل اینکه شما خودت بیشتر از دوست پسرت مشتاق رابطه هستی ...فقط اینو‌بدون اینکارا عاقبت خوشی ندارن هم دین و دنیای را به باد میده علاوه بر زنا و گناه کبیره بودنش ممکنه آبر وت بره ممکنه هزار تا بیماری جنسی بگیری ...بعدش نیاز تاپیک بزنی چکار کنم چه نکنم چون علاج واقعه قبل وقوع باید کرد خدای ناکرده اگه گرفتار بیماری های مقاربتی بشی دیگه علاجی ندارن و همه زندگیت نابود میشه ....حالا خود دانی 

استارتر عزیز من مثل بقیه قضاوتت نکردم چون گفتی عذاب وجدان داری و توبه کردی ولی الان که یک‌ماهه کات ک ...

نه عزیزم برنمیگردم بهش  

ولی فراموشش نکردم شدیدا دارم عذاب میکشم

بدجوری بهش وابسته شدم دست خودم نیس 

نمیدونم چجوری از ذهنم پاکش کنم سردرد امونمو بریده😔

واسم دعا کنید لطفا🙏

نه عزیزم برنمیگردم بهش   ولی فراموشش نکردم شدیدا دارم عذاب میکشم بدجوری بهش وابسته شدم دست خو ...

چه طوری هم از کارت پشیمونی و هم عذاب وجدان داری و توبه کردی هم بهش وابسته شدی و فکر می‌کنی افکار و اعمالت با هم تناقض دارن ...اگه توبه واقعی و پشیمون واقعی بودی نه تنها دلبستش نمیشدی بلکه درونت حس انزجار و تنفر نسبت به طرف داشتی عزیزم شاید بتونی خودتو‌گول بزنی که همش کار شیطانه ولی خدا را نمیتونی گول بزنی حتی یادمه تو تاپیکای قبلی یه کاربر گفته بود شما دوباره بر میگردیم و رابطه کامل برقرار می‌کنی ولی شما عصبانی شدی و گفتی گمشو ولی الان دقیقا حرف همون کاربر را تکرار کردی ...دیگه من نمیدونم‌چی بگم فقط میگم یک لحظه غفلت یه عمر پشیمونی حتما برو آزمایش ایدز و اچ پی وی هم بده چون این روزا بیداد می‌کنه این بیماری ها بخاطر روابط افسار گسیخته ...و توبه واقعی بکن واقعییییی خدا را نمیشه گول زد ....

استارتر عزیز من مثل بقیه قضاوتت نکردم چون گفتی عذاب وجدان داری و توبه کردی ولی الان که یک‌ماهه کات ک ...

روز های اول که کات کردم غیر قابل تحمل بود برام 

جوری زار میزدم صدام تا سر کوچه میرفت 

سه روز اول با آب قند و مسکن گذشت نه غذا نه خواب 

من واقعا عاشق شدم تا حالا این حس و تجربه نکرده بودم 

نمیدونم تجربه کردید یا نه آدم کر و کو و لال میشه چشمت جز اون کسی و نمیبینه ،نمیدونم چیکار کرد باهام به این روز افتادم

واسم دعا کنید لطفا🙏

چه طوری هم از کارت پشیمونی و هم عذاب وجدان داری و توبه کردی هم بهش وابسته شدی و فکر می‌کنی افکار و ا ...

حق با شماس 

من خودم این حس و دارم در مورد خودم 

من شدیدا وابسته و عاشق شدم 

از طرفی چون سنم کم نیس و گاهی منطقم غلبه میکنه و حس پشیمونی و عذاب وجدان دست میده بهم ولی اون علاقه از بین نمیره😔

واقعا کسی که تجربه کرده میتونه درکم کنه

واسم دعا کنید لطفا🙏

روز های اول که کات کردم غیر قابل تحمل بود برام  جوری زار میزدم صدام تا سر کوچه میرفت  سه ...

چی بگم آخه گفتی ناراحتم و عذاب وجدان دارم و پشیمونم ....تاپیکای قبلت ...ولی اینجوری یه دل نه صد دل عاشق شدن نشونه پشیمونی نیست  و گفتی از شدت ناراحتی سه روز با آب قند سر میکنم نگفتی از شدت علاقه و اینکه پسره دیگه محل نامیده ....یعنی اگه پسره بازم دنبالت بود و سرد نشده بود بازم به رابطه ادامه می‌دادی .....پس اینهمه ناراحتی از کات کردن پسره بوده طبق تاپیکای قبلت که گفتی سرد شده و ....نه از عذاب وجدان ....

در حقیقت ناراحتیت برا این بوده رابطه برقرار کرده  و ولت کرده نه از عذاب وجدان و پشیمونی ...بازم خدا را شکر ولت کرده اگه رابطه داشت و بازم پی شما را میگرفت و ابراز علاقه میکرد همچنان به رابطه زنا ادامه می‌دادی ....خودت چی فکر می‌کنی ...

حق با شماس  من خودم این حس و دارم در مورد خودم  من شدیدا وابسته و عاشق شدم  از طرف ...

این علاقه نیست عزیزم این هوسه و کاملن شیطان میخاد گولت بزنه   ...فقطبه عاقبتش فکر کن ببین تهش چی میشه ...جز رفتن ابرو ..گناهکار شدن ...خدای ناکرده بیماری گرفتن ..چیزی غیر اینه بگو