2777
2789

بنام خدا

با مراجعه به روانشناس. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیریت کن خونرو قشنگ اتاقارو تمیز کن اشپزخونتو تمیز کن بچرو بزار یا تو اتاق خودش یا سالن اومجارو بهم بریزه ایرادی نداره بعد سر فرصت ک سیر بازی کرد جمع کن 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

یکی ب من بگه چجوری بیخیال خونه زندگی نباشم 

پاشم تمیز کاری کنم

انقد این روزا فشار اقتصادی و مریضی مامانم و داداشم و نداری روم زیاد ک کلا زندگی رو ول کردم ب امون خدا

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
من وسواس نیستم ولی بشدت از مهمون بدم میاد حاشیه امنمو ازبین میبره

واییی بیا بغلم، منم فردا مهمون دارم و چون وسواسم حالا باید کل خونه را دوباره تمیز کنم و تدارک و کلی چیز... اصلا حوصلشو ندارم بخاطر همین از مهمون بدم میاد

یکی ب من بگه چجوری بیخیال خونه زندگی نباشم  پاشم تمیز کاری کنم انقد این روزا فشار اقتصادی ...

منم از اینکه همش تو اشپزخونه و اینام از خودم بدم میاد دخترم انقدر غر میزنه نه ماهشه عذاب وجدان ولم نمیکنه😔😔

مث یکی از عمه های منی با این وسواسی ک سر تمیزی خونه ب خرج میدی ی روزی ب خودت میای از بین رفتی چون اصلا وقت نکردی برا خودت خوش باشی و ب خودت برسی اون موقعس ک خدایی نکرده شوهرت مث عمه ام مدام منت سرت میذاره و بهت گیر میده و تخریبت میکنه ک ب خودت نمیرسی و از چشمم افتادی

مث یکی از عمه های منی با این وسواسی ک سر تمیزی خونه ب خرج میدی ی روزی ب خودت میای از بین رفتی چون اص ...

من ب خودمم خیلی میرسم اما واقعا دست خودم نیست نمیدونم چجوری درمان کنم 😥

منم از اینکه همش تو اشپزخونه و اینام از خودم بدم میاد دخترم انقدر غر میزنه نه ماهشه عذاب وجدان ولم ن ...

بچسب ب بچت عزیز دلم

از بودن کنارش لذت ببر

یهو ب خودت میای میبینی بزرگ شده و قشنگیاشو ندیدی

نمک ریختناش ،ناز کردناش 

حیفه بخدا

مگه چقد زندگی میکنیم ک همش بخوایم بشوریم و بسابیم

نمیگم کثیف باشه خونه ،ن

اما ن انقدی ک  از بودن کنار عزیز ترینات بزنی واسه تمیزیه خونه 

همین الان کنترلش کن ک سنت بالا بره نمیتونی بیخیال خونه بشی و بیشتر عذاب میکشی.درد جسمت ی طرف ،روانت هم ب هم می‌ریزه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...