2789
عنوان

یائسگی در ۲۳

533 بازدید | 59 پست

من شش ماهه پریود نشدم تنبلی تخمدان شدید دارم

کل امسال دوسه بار پریود شدم اونم با اورژانسی

میترسم برم دکتر چون مجردم و رابطه داشتم دکتر میفهمه؟معاینه میکنه؟ مامانمم چون میاد باهام پیش دکتر لطفا راهنمایی کنید داروگیاهی بخورم بهترنیست تا دکتر؟ بابونه یا رازیانه؟

میخای چیکار بشی اخه😐😐بیا جا من شو

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره داشتم خیلی لاغرم رژیم چرا

رژیم اصلاح سبک تغییر سبک زندگی گلم ربطی به لاغری نداره

باید کلا قند و شکر مصنوعی و شیرینی و نوشابه و بستنی همه اینا حذف بشخ

روغن هایهکارخونه ای حذف بشه

کنسروی و فست فودی حذف بشه

استرس حذف بشه

خواب به موفع باشه

ورزش و یوگا و خیلی چیزای دیگه که با توجه به شرایط خودت

باید انجام بدی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه به دکتر بگو مجردم  و رابطه نداشتم معاینه نمیکنه و تمام  ولی باریکلا که رابطه داشتی 👍 ...

اهان مرسی

والادرمورد رابطه یچیز شخصیه ولی خب من شرابطم فرق میکرد و اعتقادی به بکارت اینا ندارم😂 

اهان مرسی والادرمورد رابطه یچیز شخصیه ولی خب من شرابطم فرق میکرد و اعتقادی به بکارت اینا ندارم😂&nb ...

من هم ندارم من به هیچی اعتقاد ندارم  ولی آدم ترسویی بودم 

و متاسفانه محدود و الانم دیگه از زگیل و اینها میترسم  

وگرنه کار درست رو تو کردی و تمام

من هم ندارم من به هیچی اعتقاد ندارم  ولی آدم ترسویی بودم  و متاسفانه محدود و الانم دیگه ا ...

پرده رو چی کار کنیم بعد ‌

😂😂😂😑

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً