2821
2789
عنوان

اختراع غذا😂

425 بازدید | 37 پست

آقاااا یه غذا از خودم اختراع کردم دارم میخورم اگه دیدین امروز خبری ازم نشد بدونین مردم😂

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی چیس

سیب زمینی آب جوش با مرغ آب پز سیب زمینی کوبیدم مرغم ریش ریش کردم قاطی کردم ادویه های لازم زدم تخم مرغ زدم بعد به صورت کبابی سرخ کردم نمیرم صلواتت

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
ترکیبات  لطفا

سیب زمینی آب جوش با مرغ آب پز سیب زمینی کوبیدم مرغم ریش ریش کردم قاطی کردم ادویه های لازم زدم تخم مرغ زدم بعد به صورت کبابی سرخ کردم نمیرم صلواتت

چی گداشتی عکس بده😂

خوردمش تموم شد😂😂سیب زمینی آب جوش با مرغ آب پز سیب زمینی کوبیدم مرغم ریش ریش کردم قاطی کردم ادویه های لازم زدم تخم مرغ زدم بعد به صورت کبابی سرخ کردم نمیرم صلواتت

انشالله مسموم نشی😅😅😅

اییییی😂😂 خداا