میشه مرحله هست تو یک ماه سه بار میتونی وام بگیری و اینک بدون سود و ضامن خودم چهار بارگرفتممم🥲
چقدره وامش؟؟؟
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم . طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
میخام بدونم مثلا وام ۲۵تومنیش تا چندوقت بعد طول میگشه که باز بشه و بازپرداخت ها چطوریه و میشه با اون وام ازهرجا که خودم خاستم خرید کنم یا خودش فروشگاه معرفی میکنه و این که در کل خوبه و می ارزه یا نه?
میخام بدونم مثلا وام ۲۵تومنیش تا چندوقت بعد طول میگشه که باز بشه و بازپرداخت ها چطوریه و میشه با اون ...
وام 25 تومنیش باید با حسابت کار کنی پولم تو بمونه حداقل و اینکه تا به 25 تومن برسی حداقل 7-8 ماه طول میکشه و به نظر من برا کسی ک پول لازم باشه ارزششو داره 6 ماهه هم میتونی پس بدی به غیر از سودش یه کارمزد دیجیتال داره اون خرابش کرده اگه اون نبود عالی بود
بله هر کارتخوانی میتونی کارت بکشی راه هایم هس ک منتقلش کنی تو حساب دیگت و انتقال بدی اگه خواستی برای ...
چه راهی ? میشه بگی? و این که گفتید باید برا باز شدن وام ۲۵تومنی توش یه پولی باشه و با حسابت کارکنی منظورتون از کار کردن چیه ? و چقد باید توش پول بمونه ?