2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه شوهرت مثل شوهر من لجبازه، مغروره که قهر هیچ فایده ای نداره، البته شوهر من هیچوقت نمیگه اشتباه کردم اما پشیمونیش رو با کار نشون میده مثلاً چای درست می‌کنه شیرینی میخره🤭😁به نظرم هیچ قهر نکن سنگین رفتار کن اینجوری بهتره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

عادتش بده قهر نكنه ما تو خونه قهر ها مونرسنگين شدنه حرف به ضرورت ميزنيم چون از ابتدا قهر نكردم عادت كرده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نرو سمتش

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

منم قهر نمی کنم ولی شوهرم چرا فقط سلام میکنه تلفن هم جواب نمیده 

کاری هم بهش بگی انجام نمیده 

من محل نمیدم خودش برمی گرده یعنی تا وقتی نازشو بکشم ناز می کنه تا رویه مو عوض میکنم خوب میشه شروع میکنه منت کشی البته تو رفتار ها .....

باید ببینی شوهرت چطوریه یه قانون رو نمیشه واسه همه نوشت

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
منم قهر نمی کنم ولی شوهرم چرا فقط سلام میکنه تلفن هم جواب نمیده  کاری هم بهش بگی انجام نمیده&n ...

اشتباه نکن

اگه مقصرین برین جلو

چون با این روش به حدی از کمبود محبت میرس و بد میشه

آقا محمدرضا ۳۵ ساله

اشتباه نکن اگه مقصرین برین جلو چون با این روش به حدی از کمبود محبت میرس و بد میشه

اشتباه متوجه شدین 

من کلا اهل قهر نیستم 

همسرم ناراحت بشه قهر میکنه 

منم وقتی قهر میکنه هی باهاش حرف میزنم و اینا ... ولی وقتی ببینم دیگه داره زیاد کشش میده بی محلی میکنم و اونم تا میبینه من راهم رو عوض کردم اشتی میکنه   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................