2777
2789
عنوان

خانوما آقایون برای خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 17 پست
یه یخچال دو در از این فریزر دارا گرفتم برای اتاق خواب.  هم کم صداس هم تا الان خدارو شکر خوب بود ...

باشه مرسی❤️

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

اره عزیز من ک هر ۳ تا وسیله دوو ک گرفتم خوب کار میکنن واسه ماشین لباسشویی شک داشتم قبلش ولی گرفتم او ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون❤️

فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشیها، به تلاش، به ارتقا، به آدمها و به عشق...فهمیدهام که بهترین حالت زندگی وقتیست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمیکنی و عمق هیچ چیزی را نمیبینی و در سیاهچالهی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی هرچی میگیره مبارکش باشه و عاقبت بخیر بشه🥰

سلامت باشین. 

همچنین خودتون❤️😍

2790
2778
2791
2779
2792