2821
2789
عنوان

دانشگاه

73 بازدید | 3 پست

سلام دوستان کسی هست از دانشگاه انصراف داده باشه

دوباره دانشگاهی ثبت نام کردید؟پشیمون نیستید؟من دانشگاهم خیلی مشکشل داره تو انتخاب واحد کلی از واحدام مونده و مجبورم اضافه بمونم الانم میگن اتصراف بده برو آزاد ولی برای انصراف ۴۲ ملیون میگیرن نمیدونم چیکار کنم دیگه از رشتم و دانشگاه متنفر شدم اما جرعت نمیکنم بگم نمیخوام ادامه بدم تمام عمرم داره هدر میره🥲

من راستش دانشجو نشدم هنوز

ولی هزینه انصرافش بالاس

چند ترم دیگ داری ، بخون تموم شه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
من راستش دانشجو نشدم هنوز ولی هزینه انصرافش بالاس چند ترم دیگ داری ، بخون تموم شه

در اصل باید دو ترم دیگه تموم میشد ولی به خاطر اینکه کلی واحدم مونده دو سال و نیم باید بمونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در اصل باید دو ترم دیگه تموم میشد ولی به خاطر اینکه کلی واحدم مونده دو سال و نیم باید بمونم

😐😐😐😐 یا خدا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭