2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبت شد😍😍😍

510 بازدید | 30 پست

باورم نمیشه 

صب از ذوق یه بار می‌خندیدم یه بار گریه میکردم 😅😅دیوونه شده بودم 

رفتم آزمایش دادم منتظرم جوابش بیاد خیالم راحت بشه 

راستی من دوهفته دیگه یه سفر یه هفته ای با قطار و اتوبوس دارم به نظرتون خطر داره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکت باشه انشالله 😍

مال من که منفی شد....

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

مبارکه 

چند وقته اقدام بودی؟

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

مبارکه  چند وقته اقدام بودی؟

قربونتون 

من یه بار بهمن پارسال اقدام کردم که چون میخواستم دختر باشه از دوسه روز قبل تخمک گذاریم دیگه اقدام نکردم 

دیگه بیخیالش شدم بنا به دلایلی 

اینبار ولی شد انگار خدارو صد هزار مرتبه شکر😍

البته یک روز در میون اقدام بودیم و دیگه جنسیت رو سپردم دست خدا و هرچی بشه مهم نیست برام جز سلامتیش

قربونتون  من یه بار بهمن پارسال اقدام کردم که چون میخواستم دختر باشه از دوسه روز قبل تخمک گذار ...

😍😍😍

به سلامتی بغلش بگیری

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

مبارکه عزیزم حتما تحت نطر دگترت باش نری بهتره هم برای خودت هم برای جنین  برا منم دعا کن

ممنونم عزیزم😍

واقعا ینی نرم؟

آخه اگه استراحت داشته باشم که خطری ندارد ولی بازم از دکتر حتما میپرسم 

من محتاج دعای شمام ولی چشم حتما قابل باشم 😍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792