🔔ختم عظیم استغفار و توبه🔔
س🌺لام وعرض ادب دعوتتون میکنم به گروه ختم استغفار چله قبلی در هرحال اتمام ختمها هستیم ودر تاریخ ۲۵بهمن ماه تمام میشه وخدارو شکر ۱۰نفر تاالان حاجت روا شدن🥰انشاالله با ختم استغفار باعث میشه زودتر از موعد حاجت روا شوید انشاالله اینو من نمیگم تمام بزرگان وعلما وحتی ائمه معصومین با استفاده از کلام خداوند متعال در قرآن فرمودند🌸 این ختم مصادف میشه با ماه رمضان وشب های قدر خودم واطرافیان حاجت گرفتن اینقدر که خودم درکنار هرختم استغفار روزانه دارم خیلی نتیجه دیدم🥰 طبق آیات خداوند متعال ۱۱ اثر برای استغفار ذکر کردند.
1⃣آمرزش
2⃣اجابت دعا🤲
3⃣افزایش قدرت ونیرو🏃♂
4⃣فرزند👩🍼
5⃣اموال زیاد💵🚘🏢🛍
6⃣رحمت خدا
7⃣جلب محبت خدا
8⃣بارش باران ،برف و رفع خشکسالی🌨❄️
9⃣مصونیت از عذاب الهی
0⃣1⃣برطرف شدن بیماری ها💊💉
1⃣1⃣علم و دانش👩🎓
دقیقا مکمل ختمهای شما استغفاره خوب ما که معصوم نیستیم کلی دعا میکنیم ولی یه گناه سد راه ما شده روایت داریم خداوند متعال دعا اجابت میکند ولی بنده گناه میکند حاجت به تاخیر داده میشود و هرحق الناسی دارید اگر یادتون نیست رد مظالم دهید(البته از دفتر مرجع تقلیدتون اجازه بگیرید) و یه نماز هم میزارم شاید۱۰دقیقه وقتتون بگیره اونو هم حتما انجام بدید که واسه برطرف شدن حق الناس فوق العاده ست🌻
لطفا کامل متن بخونید واگر سوالی بود داخل پیوی بپرسید🌹
📣شرایط چله:
1⃣هرگروه ختم استغفارو توبه ۳۰ نفره هرچی تعداد بالاتر بره گروه دیگه میزنم شلوغ نشه
2⃣از چت بی مورد،کلیپ لینک دار،دعوت به پیوی واسه ختم پرهیز کنید وگرنه مجبور میشم فرد حذف کنم
3⃣به هیچ عنوان اسامی حذف نمیکنم قبل واردشدن خوب فکراتون بکنید ختم بقیه بهم نخوره
4⃣هرروز اعلام میکنید وفقط با کد
5⃣نیت اولمون رفع موانع ظهور وپاکسازی ازگناه بعد نیت حاجت دوستان میکنید
6⃣بدون اجازه گروه ترک نمی کنید
7⃣صدقه درحد امکان بدید واسه شروع ختم💴
8⃣به اسم مستعار ثبت نکنید.دلیل حاجت نگرفتن به اسم مستعار بودنه
9⃣ختم نیمه شب شرعی شهرتون باید تموم شده باشه 🕧
✍ختم های روزانه
1⃣نماز استغفار(به نیت خودتون می خونید)
2⃣نمازتوبه (به نیت خودتون می خونید)
3⃣روزی ۱۰۰۰مرتبه استغفرالله ربی واتوب الیه(طبق لیست به نیت افراد می خونید)
4⃣روزی ۱۰۰۰مرتبه الحمدالله رب العالمین(طبق لیست به نیت افراد می خونید)
🔴دو مورد اول حاجت گرفتن
🟣دو مورد آخر تکنیک تبسم شما اول استغفار میکنی وبعد شکر گزاری
🌈ممنون از حضور گرمتون والتماس دعا و لطفا عضو شوید تا بتونم آمار دقیق داشته باشم.