2777
2789
عنوان

بهترین دکتر ناباروری در تبریز

346 بازدید | 12 پست

میشه بهم معرفی کنین خیلی دنبالشم ۵سال ه اقدامم ولی🥺🥺😔ایشالا خودتونم حاجت روا بشید

بیگانه اگر وفا کند؛خویش من است (میشه برای مادر شدنم دعا کنید🥹)

ما هم تبریزیم یه دکتری هست تو ارومیه خیلی خوبه اینجا بیشتر میرن پیش اون دوتا از اقوام بعد سال ها رفتن ارومیه پیش اون دکتره الان یکی دوقلو داره یکی یه دونع

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

البته تبریزم دکتر خوب زیاد داره ولی اون دکتر که تو ارومیه هست خیلی مشهوره

دکتر تیزرو هست اسمش

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم تبریزیم یه دکتری هست تو ارومیه خیلی خوبه اینجا بیشتر میرن پیش اون دوتا از اقوام بعد سال ها رفت ...

اسم دکترو بهم میگین؟

البته تبریزم دکتر خوب زیاد داره ولی اون دکتر که تو ارومیه هست خیلی مشهوره دکتر تیزرو هست اسمش

ممنون لطف کردی 

برید دکتر تیزرو تو ارومیه هستن کمکتون می کنن دکتر خیلی خوبین

انشالله دامن تون سبز شه ❤️

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

فاطمه عباسعلی زاده.

کبری حمدی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

تو این پنج سال دکتر نرفتی ؟ برو شاید با قرص جواب گرفتی من با کلومفین و امپول همون ماه باردار شدم&nbs ...

چرا دکتر زیاد رفتم ولی کونتیجه

برید دکتر تیزرو تو ارومیه هستن کمکتون می کنن دکتر خیلی خوبین انشالله دامن تون سبز شه ❤️

ممنون عزیزم 

ممنون لطف کردی کبری حمدی زیاد شنیدم

بله کبری حمدی کلینیک ناباروری و ای وی اف اینا داره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی