2777
2789
عنوان

کمک مالی کردن

129 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،من یه خانمی هستم که اوضاع زندگیم معمولیه وهمسرم درآمد معمولی داره ولی همیشه سعی میکنم به نیازمندان کمک کنم ،مادرم دیالیز می‌کنه یکی اززنداداش نامم اوضاع زندگی خوبی نداره ،همیشه سعی کردم بهشون کمک کنم ولی اوضاع زندگی برادر وخواهرهامم شبیه خودمه ولی اونا زیاد کمک نمیکنن ،مادرم هم دیگه ازاونا توقع ندارم همیشه ازمن توقع داره،شوهرم هم کارگره ولی بنده خدا راضیه میگه عیبی نداره تو برای رضای خدا کمک میکنیم ولی کمک کردن من حس میکنم شبیه سواستفاده شده هرچقدر کمکشون میکنم دیگه به چشمشون نمیاد وانتظارات بیشتری دارن فکرمیکنن ما اوضاع مالی خوبی داریم درصورتیکه همسرم هم یه حقوق کارگری داره ومابه خاطر ثواب کمک میکنیم حالا همش ناراحتم ازاین ورعذاب وجدان دارم که کمک نکنم ازاین ورم میبینم برخوردشونو ناراحت میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کار خودتو بکن مهم خداست که از نیت تو خبرداره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

داداشم خیلی اوضاع مالی خوبی داره ولی مادرم دوست داره پولشو پس انداز کنه بهش میگم مادر ازاونم بخواد که کمکتون کنه میگه نه عزیزم اون یه عالمه چک داره دستش خالیه ،ولی ازهمسرمن توقع داره بااینکه کارگره وهمیشه دستاش تاول زده 

داداشم خیلی اوضاع مالی خوبی داره ولی مادرم دوست داره پولشو پس انداز کنه بهش میگم مادر ازاونم بخواد ک ...

چندبار که ازت کمک خواست بگو الان دستمون خیلی تنگه ، ۳بار رد کن یه بار کمک کن ، که فکر نکنن سر گنج نشستید و وظیفه اتون هست 

این بدبختی ها همیشه بوده و برای همه کس هم هست 

مهم نیت توست اگرنیتت خدا بوده پس ناراحتی نداره و نباید اینجا هم میگفتی 

اگرم هوای نفس یا عادت مکرر هست که دیگه باید ناراحت باشی 

مطمعن باش اگرناراحتی بدون نیتت خدا نبوده شک نکن

❤️بیادتان می آورم تا همیشه بدانید که زیباترین منش آدمی ، محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست چه به دشمن ، که دوست را بزرگ کند و دشمن را دوست❤️
تو کار خودتو بکن مهم خداست که از نیت تو خبرداره

منم همین موندم ولی وقتی قدرنشناسیشونو میبینم ناراحت میشم ،طلاهامو فروختم دادم داداشم چکاشو پاس کنه ،ولی بهم برنمیگردونه ،تازه مادرم دیروز بهم زنگ زده که بیست میلیون اگه داریم بدم اون یکی داداشم چندساله نزاشتن آب خوش ازگلومون پایین بره هرچی شوهرم زحمت می‌کشه ازمون میگیرنش ماهم دلمون میسوزه 

منم همین موندم ولی وقتی قدرنشناسیشونو میبینم ناراحت میشم ،طلاهامو فروختم دادم داداشم چکاشو پاس کنه ، ...

عریزم چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه 

شما خوبه که کمک میکنین اون هم به فامیل درجه ۱ ولی نباید از حد بگزره که اونا پرو بشن به نظرم بهتره مدتی کمک نکنید 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
چندبار که ازت کمک خواست بگو الان دستمون خیلی تنگه ، ۳بار رد کن یه بار کمک کن ، که فکر نکنن سر گنج نش ...

منم ازاین ناراحتم که وظیفه می‌دونن ودیگه باکمک های کم راضی نمیشن توقعات میلیونی دیگه دارن