2777
2789
عنوان

ی بی خانمان پشت خونمونه😔

623 بازدید | 35 پست

پشت خونمون ی محوطه بیابونیه 

چندتا سگ بیابونی بزرگم هست حدود هفت هشت تا

من یکماه پیش ک غذاشون میدادم البته از پشت میلهای محوطه .دیدم ی الونک مانند گوشه دیواره با کارتن و کیسه سقف زدن

فکردم ازین دوستدار حیوانات اومدن سرپناه برا سگا درست کردن گفتم چ مردم مهربونن 

چنبار دیگم رفتم تا امروز دیدم ی مرد تقریبن جوون با صورت سوخته داشت چوب جم میکرد از بین سگا رد شد بعد رف تو همون الونکه 

اصلن حالم خرابشد حتا بمنم نگا نکرد 

بعد سگا بطرفش  واق میزدن دیدم یکی از مجتمعمون داد زد اهای سنگ نزن چرا میزنی ب سگای مظلوم.حالم بدتر شد 

چون اینجا منطقه مرفه نشینن .همه البته بجز ما! فوق پولدارن اونور آبن همش ینی دلش ب حال اون بدبخت ک تو این سرما سر میکنه و پنجرش مشرف ب بیابونه و قطعن دیده اونو دلش نسوخته ب حال ی ادم فلاکت زده بعد برا سگا عربده میزنه؟

من ب مادرم گفتم اونم انگار ب دیوار گفتم واقعن هیچکس هیچکاری نمیشه براش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تهران هستین ازینا زیاده واقعا ناراحت میشم میبینم 😔😔😔😔

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کاش میشد اون آدمای مرفه جمع بشن کمکش کنن نمیتونی یه اطلاع رسانی کنی توی همون محله خیلی دلم سوخت واسش خدا کمکش کنه 😢

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

نمی‌دونم دلشو داری یا نه .موقعی که نیست پول ببر بزار یه جای آلونک

فکر خوبیه یا خوراکی ای چیزی

بالشتی پتویی ،لباسی،آب معدنی،هرچی دستت اومد بزار براش

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم