نورتیام مدیر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 عنوان کاربر جدیدم😊 | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 18 پست سلامحرفی... حدیثی... نصیحتی... مشتی... لگدی😉تعارف نکنیددر خدمتم نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 1402/11/10 | 03:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 بخوام بگم حرف حقیقتو نباید بزنی یه سری بچه ننه گزارش میزننتاپیکارو خخیلی جدی نگیر چون ممکنه اونی که تاپیک میزنه همه حرفاش فیک باشه ولی خخب ممکنه بعضی ازتاپیکا شما رو نسبت به همسرتون شکاک کنن سمتشون نریدولی خب تجربه های زیادی کسب میکنی من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
نورتیام مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 2129 بخوام بگم حرف حقیقتو نباید بزنی یه سری بچه ننه گزارش میزنن تاپیکارو خخیلی جدی نگیر چون ممکنه اون ... نه# به آنتن😂حرفمو گزارش بزنن چی میشه نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7668 نه# به آنتن😂 حرفمو گزارش بزنن چی میشه متاسفانه از مهدکودک اینجور بچه ها هستن بگیر تا بین پیر هاتعلیق میشید من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
حذف_تاپیکniniyar نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41420 کاربر خاک بر سر دهاتی جدید اینم یادت باشه😉 توهین نکنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar