2789
عنوان

ی لحظه میایید ؟؟؟

67 بازدید | 9 پست

من الان با یکی دوست هستم که اینجوریه که مثلا ساعت ۲ بعدازظهر  پیام میده سلام خوبی بعد مثلا من میگم ممنون ساعت ۷ دوباره پیام میده چه خبر مثلا میگم سلامتی دیکه پیام نمیده تا فردا بعدازظهر    بعد همین دوباره فردا تکرار میشه دو روز پیش بهش گفتم واقعا دیگه دارم اذیت میشم تو اصلا توجهی به من نداری گفت تو درک نمی کنی من سرم شلوغه در حالی که میدونم و خبر دارم که با دوستاش میره بیرون    به خدا دارم اذیت میشم نمیدونم میگم میگه تو درک نمی کنی یعنی واقعا شب ها وقت نداره ی پیام بده  شما راهکار بدید چیکار کنم چی بگم... خیلی گفتم گفته که خسته ام و وقت ندارم سرم شلوغ ... الان از دیروز ساعت ۵ بعد ازظهر تا همین امروز ساعت ۷ شب ازش خبر نداشتم بعد دیگه پیام داده سلام خوبی میدونم که خیلی ناراحتی  منم الان جواب دادم که اره ناراحتم  احساس میکنم تو از من خسته شدی اگر واقعا خسته شدی مستقیم بهم بگی بهتره،منم بچه که نیستم درک میکنم شاید تو دوست نداری ادامه بدیم اصلا نمیخوام مزاحمت باشم  پاک کنم یا بزارم باشع ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با اینجور افراد باید مثل خودشون رفتار کنی. وقتی از در عجز و ناتوانی و ناراحت شدم و بهم برخورد و تو به من توجه نمیکنی و فلان وارد بشی معلومه که درست نمیشه. تو باید یه دختر قوی و با اعتماد به نفس باشی که اون فقط یه بخشی از زندگیته.  اون باید دنبال تو بدوئه نه برعکس. اگرم دیدی با مقابله به مثل درست نشد کات میکنی و تمام چون قبلا هم بهش گفتی از این کارش ناراحت میشی

البته من در یه صورت بهش حق میدم اونم اینکه از اینایی باشی که همش پیام میدن انتظار دارن هر دفعه کم کم یکی دوساعت با طرف حرف بزنن

با اینجور افراد باید مثل خودشون رفتار کنی. وقتی از در عجز و ناتوانی و ناراحت شدم و بهم برخورد و تو ب ...

نه نه اونجوری نیستم    میگم که مثلا دیروز ساعت ۵ بعدازظهر پیام داده تا ۵ بعدازظهر امروز پیام نداده بود اولین بارشم نیست ۴۰ بار