میدونم همه تاپیکام شده این موضوع ولی واقعا باید بدونم
پدربزگمو که الزایمر داره بردن دکتر گفته نصف مغزشو از دست داده کم خونی شدید و خونریزی داخلیم کرده الان الزامیرش خیلیی شدیده تقریبا ۵ سالی هم هست اینجوریه ۸۵ سالشه میدونم عمر دست خداست ولی بنظرتون تا چند وقت دیگه زنده میمونه؟ الان تنها چیزی که یادشه خوردن غذا و چاییه چون شبا نمیتونه ادرارشو کنترل کنه کم بهش چایی میدیم اگه هم ندیم به هممون فوش میده اگه چیزی اینجوری دیدین بیاید بگید تا چند وقت دیگه زنده میمونه بنظرتون
زنش که فوت کرد ما تسلیت گفتیم دستاشو برد بالا گفت ایشالا قسمت بابامم بشه من که بابا ندارم دلم خیلی گرفت
به یکسال بعدش نکشید باباشم فوت مرذ
کلا شش هفت سال درگیر بیماری بود
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پدر شوهر خاله ی شوهرمون اینجوری بود بنده خدا زنش که فوت کرد ما تسلیت گفتیم دستاشو برد بالا گف ...
خدا بیامرزتش
نمیدونم عمو این حرفو راست گفته یا نه ولی فکر کنم دکترش گفته تا یه ماه دیگه زندست ولی هر روز بداز دیروز پرخاشگرتر میشه و همشش میگه من اینو میخام اونو میخام اصلا یه دیقه هم ساکت نمیشه
خدا بیامرزتش نمیدونم عمو این حرفو راست گفته یا نه ولی فکر کنم دکترش گفته تا یه ماه دیگه زندست ولی ه ...
ممنون
اینم همش میذاشت میرفت بیرون
پسرش میگفت حتی تو حمومم بیقراری میکرد
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
شوهرم یه مادربزرگ داره ۹۰ سالشه هرروز میریم خونش سرحال تر از دیروزه الان ۷ ساله من عروسشونم اینجوری ...
پدربزگم واقعا خیلی مارو اذیت میکنه شبا نمیخوابه تو همه جایه خونه کارشو میکنه حتی چندبار تو اشپزخونه مدفوع و ادرارشو کرده از صبح زود تا شب که میخوابه باید کنارش بشینیم نمیتونیم اصلا تکون بخوریم سریع دنبالمون میاد