2777
2789
عنوان

بابام

126 بازدید | 8 پست

خسته شدم 😭دیگه تحملم سر اومده!

بابام همش باهام باعصبانیت میحرفه، سرم دادمیزنه، فوشم میده، جلو زن داداشم منو خورد کرد، 

امشب رقته بودم خونه خالم، ب نامزدم زنگ زده بود، گفته بود، ازاین ب بعد دخترمو خونه خالش نمیبری، گفته من از خالش متنفرم ودوست ندارم بااونا رفت وامد داشته باشه، از داداشم پرسیدا بود خواهرت کجاست؟ داداشم گفته رفته خونه خاله گفته وایسا بیاد من باهاش کار دارم! 

خداشاهده الن باترسو لرز اومدم تواتاقم! 

منوندید، ولی از ترس دارم میمیرم😭😭😇😇😇

خسنه شدم، بامامانم سرده، هیچکی نمیدونه فقد من میدونم 😭😭 اینگ ب مامانم انگ ناپاکی زد! 

مامانم کمرش ۲ لا شده ازخیاطی! برای خرج خونه ما! 😭مگ ی زن چقدمیتونه تحمل کنه؟؟؟ 

من تاالن ازطرف پدرم ی جوراب نپوشیدم، هیچی نخریده برام😭زن داداشم باکلی ذوق از باباش میحرفه ، من فقد سکوت میکنم ویه لبخند میزنم😭😭😭

دلم میسوزه، کاش هیجی نداشتیم فقد بابام باماخوب میبود

من بخاطراینکه ازاین خونه فرار کنم، ویکی خرجمو بده، نامزدکردم 😭😭ولی ازنامزدمم شانس نیاوردم .

من فقددبودم، من دارم آب میشم ازاین همه غمی ک درونمه ، ب این نقطع رسیدم ک دلم میخواد زود ازدواج کنم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش با مادر و خالت چیه 

نمیدونم، مامانم‌وخالم باهمدیگه جارین، ینی خالم زن عمومم میشه، نمیدونم مشکلشون بااونا چیه، ولی اازونا متنفره! 

بامامانمم نمیدونم😇 فقد میدونم بهم‌گفت من مامانتو مجبورم‌تحمل کنم دوسش ندارم 

نمیدونم، مامانم‌وخالم باهمدیگه جارین، ینی خالم زن عمومم میشه، نمیدونم مشکلشون بااونا چیه، ولی اازونا ...

یعنی از داداشش هم متنفره؟

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
دیگ تحملم طاق اومدا😭😭😭 الن ازترس چشمم ب دراتاقه ک همش بیاد😭😭😭😇😇

آیةالکرسی بخون ، انشالله هیچی نمیشه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨